Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανά αποθήκη για… μολότοφ το γραφείο στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ

Ξανά αποθήκη για... μολότοφ το γραφείο στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ

Επίκεντρο της γαλάζιας προπαγάνδας περί «νόμου και τάξεως» ήταν το τελευταίο διάστημα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ) αλλά όπως συνέβη και με σειρά άλλων παρόμοιων περιπτώσεων, η κατάληξη ήταν η… επανακατάληψη του δημόσιου χώρου από τους αναρχοκομμουνιστές.

Συγκεκριμένα χθες, την πρώτη μέρα που άνοιξε επίσημα το πανεπιστήμιο μετά το πενθήμερο κλείσιμο που είχε αποφασίσει η Σύγκλητος, άγνωστοι (…) έσπασαν τη νέα κλειδαριά που είχε τοποθετηθεί και μπήκαν εκ νέου στο χώρο, γράφοντας μάλιστα αναρχικά συνθήματα στους φρεσκοβαμμένους τοίχους της Σχολής.

Δυστυχώς η επιχείρηση «νόμος και τάξη», κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία απλώς δεν διαθέτει την πολιτική βούληση να σφραγίσει τις παράνομες καταλήψεις και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη εκείνους που καταστρέφουν δημόσια και μη, περιουσία.

Οι διάφορες «συλλογικότητες» των κάφρων που χρησιμοποιούν τις καταλήψεις ως ορμητήρια επιθέσεων ή αποθήκες για μολότοφ, περιφρονούν τους νόμους γιατί πολύ απλά, τους δίνει αυτή την δυνατότητα, το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί στην χώρα. Όταν δε μιλάμε για μια κυβέρνηση που «σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς», κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…

Exit mobile version