Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολυτεχνείο 2019: Άπαντες ελεύθεροι…

Πολυτεχνείο 2019: Άπαντες ελεύθεροι…

Μετά την τραγική αποτυχία της κυβερνήσεως Μητσοτάκη στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, αποτυχία που συνεχίζεται και κλιμακώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο, οι εγκέφαλοι που κατευθύνουν την βρώμικη προπαγάνδα σε αυτή τη χώρα που ποδηγετεί τον Λαό, θέλησαν να αλλάξουν τις εντυπώσεις με ένα επικοινωνιακό σόου του τύπου “νόμος και τάξις” γύρω από την ΑΣΟΕE και το Πολυτεχνείο. Και είχαμε τα επεισόδια που είχαμε και τις όποιες συλλήψεις…

Θριαμβολογούσαν τα ΜΜΕ της διαφθοράς που είναι στην υπηρεσία της εξουσίας και οι διάφοροι λακέδες της Νέας Δημοκρατίας και οι “ακροδεξιοί” βεβαίως-βεβαίως. Όμως, την συνέχεια την έγραψαν με ψιλά γράμματα και έχει ως εξής:

“Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και τέσσερις ανήλικοι, οδηγήθηκαν μετά τις 2 το μεσημέρι στην Εισαγγελία όπου από νωρίς τους ανέμεναν συγγενικά τους πρόσωπα. Οι 28 κατηγορούμενοι διώκονται, κατά περίπτωση, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών, εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνες σωματικές βλάβες τελεσθείσες και σε απόπειρα και παράβαση του νόμου περί κροτίδων, φωτοβολίδων κλπ. Με βάση τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι μεν 24 από τους κατηγορουμένους παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.”

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι διαφορετικό έκανε η Νέα Δημοκρατία από ό,τι συνέβαινε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο; Μολότοφ είχαμε και τότε και οδοφράγματα και τα ίδια είχαμε και επί Ν.Δ. και πάλι και τώρα όπως και τότε αφέθησαν όλοι ελεύθεροι… Ποια η διαφορά;

Υ.Γ.: Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, χωρίς κανένα πρόβλημα οι “λαϊκοί αγωνιστές” αναρχοκομμουνιστές κατέλαβαν και πάλι το στέκι στην ΑΣΟΕE. Έγινε καμία επιχείρηση εναντίον τους; Όχι, βέβαια! Να δούμε πόσο θα παραμυθιάσουν ακόμη τον λαό ότι δήθεν άλλαξαν τα πράγματα.

Exit mobile version