Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατη δήλωση από τον πατριδοκάπηλο Μητσοτάκη: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπουν στην ΕΕ Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία»!

Θρασύτατη δήλωση από τον πατριδοκάπηλο Μητσοτάκη: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπουν στην ΕΕ Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία»!

Δεν έχει τελειωμό ο ανθελληνικός κατήφορος της ΝΔ, καθώς στην προσπάθεια της ΕΕ να δημιουργήσει το κατάλληλο «παράθυρο» ώστε να εισέλθουν σ’ αυτήν τα Σκόπια και η Αλβανία συμμετέχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δρα ξεκάθαρα σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας.

Μετά το Γαλλικό βέτο ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ, το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη ένας παρασκηνιακός «πόλεμος» και έντονες διεργασίες με σκοπό να διασωθεί η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ και τα Σκόπια να μην χάσουν το ευρωπαϊκό τρένο. Γι’ αυτό τον λόγο μεθοδεύεται ένα μοντέλο-λάστιχο, βάσει του οποίου θα μπορούν Σκόπια και Αλβανία να λάβουν το εισιτήριο ενταξιακών διαπραγματεύσεων και μια υποσχετική για την επιτυχή ολοκλήρωσή τους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκει, δυστυχώς, σύμφωνη την «ελληνική» κυβέρνηση η οποία, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση που είχε με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων! Στο πλαίσιο αυτό θα έχει συνάντηση, στις αρχές Δεκεμβρίου, και με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, με θέμα συζήτησης και το Σκοπιανό.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λάβουν ημερομηνία Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία, αλλά δεν κάνουμε χάρες», δήλωσε με απύθμενο θράσος ο Μητσοτάκης, δείχνοντας έτσι ότι πήρε… επάξια την σκυτάλη του ενδοτισμού και της προδοσίας από τον προκάτοχό του στον πρωθυπουργικό θώκο Τσίπρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version