Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σερίφης” Χρυσοχοΐδης: Κλείστε μέσα σε 15 μέρες τις εγκληματικές εκκρεμότητες στις καταλήψεις, γιατί ερχόμαστε!

Βγαλμένο από τις πιο ξεκαρδιστικές γουέστερν κωμωδίες και σύγχρονο πολιτικό ανέκδοτο αποτελεί το τελεσίγραφο που έστειλε ο υπουργός Προ-Πο, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  για την εκκένωση των καταλήψεων εντός 15 ημερών.

Με μια ανακοίνωση που θα σκεφτόταν ένας εγκέφαλος επιπέδου Κλουζώ ή αστυνόμου Μπέκα, ο Χρυσοχοΐδης καλεί να εκκενωθούν οι καταλήψεις και ενημερώνει ότι σε περίπτωση που πρόκειται για αιτούντες άσυλο που διαμένουν σε αυτά τα υπό κατάληψη κτίρια, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας.

Το τελεσίγραφο του “Σερίφη” αναφέρει: «Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης. Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο».

Ο υπουργός, που επί ημερών του κάηκαν 3 άνθρωποι και ένα αγέννητο μωρό στην Μαρφίν, ενημερώνει τους εγκληματίες που δρουν ανενόχλητοι στις καταλήψεις να… κλείσουν τα βιβλία και όλες τις εκκρεμότητες με διακίνηση ναρκωτικών κλπ, γιατί σε 15 μέρες αναμένεται εκκένωση!

Επιπλέον, καλοπιάνει όλους τους λαθρομετανάστες και τους υπόσχεται λουξ ξενοδοχεία, για να του κάνουν την χάρη να εγκαταλείψουν τις ιδιωτικές περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών και να πάνε σε αυτές που πληρώνει το κράτος! Τέλος, δίνει και το δικαίωμα σε μπαχαλάκηδες, αν θέλουν να παραμείνουν στις γιάφκες τους, να δίνουν νοίκι στους ιδιοκτήτες από το ταμείο απαλλοτριώσεων και να συνεχίσουν ανενόχλητοι να διατηρούν το λημέρι τους.

Ειλικρινά ο πιο ευφάνταστος κειμενογράφος του Σεφερλή ή του “ο Καραγκιόζης υπουργός” δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοιες αρλούμπες…

Μόνο με Εθνικό κράτος Χρυσής Αυγής θα σταματήσει η κοροϊδία και θα επανέλθει ο νόμος και η τάξη στην Πατρίδα μας.

Exit mobile version