Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θράσος του Τσουκάτου δεν έχει όρια: Μιλάει για δικαίωση!

Το θράσος του Τσουκάτου δεν έχει όρια: Μιλάει για δικαίωση!

Στην πραγματικότητα “δικαιώθηκε” η πολιτική διαφθορά…

Μετά το αποτέλεσμα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση της πολιτικής διαφθοράς από την γνωστή γερμανική εταιρεία και την απαλλαγή του Τσουκάτου λόγω παραγραφής, είχε το θράσος να βγει και να μιλήσει για… δικαίωση! 

Για δικαίωσή του μετά από 11 χρόνια έκανε λόγο ο Θεόδωρος Τσουκάτος λίγη ώρα μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες στην υπόθεση Siemens. Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε σε δήλωσή του «Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια και η δικαίωση ήρθε μετά από 11 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των 11 χρόνων απολύτως μόνος (με ελάχιστες εξαιρέσεις δημόσιας στήριξης από τους συναγωνιστές μου) δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέμματα, διαστρεβλώσεις. Με πίκρα τα αφήνω όλα πίσω. Ελπίζω και εύχομαι μία από τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις να αφορά τη διαφάνεια και το πολιτικό χρήμα.».

Ώστε έτσι λοιπόν, παρ’ όλο το γεγονός ότι ομολόγησε ότι κατέθεσε ένα εκατομμύριο μάρκα στο αμαρτωλό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, που είχε πάρει από εταιρεία που έκανε δουλειές με το Ελληνικό κράτος, ο Τσουκάτος δηλώνει ότι… δικαιώθηκε! Στην πραγματικότητα “δικαιώθηκε” η πολιτική διαφθορά που εξουσιάζει αυτή τη χώρα εδώ και δεκαετίες.

Exit mobile version