Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος οπερέτα: Διορία δίνει ο Χρυσοχοΐδης για να εγκαταλείψουν τις καταλήψεις οι αναρχοκομμουνιστές!

Κράτος οπερέτα: Διορία δίνει ο Χρυσοχοΐδης για να εγκαταλείψουν τις καταλήψεις οι αναρχοκομμουνιστές!

Επέστρεψαν κανονικά στην ΑΣΟΕΕ οι αναρχικοί και μάλιστα τραμπούκισαν φοιτητές σε συνέλευση χωρίς κανένας να τους ενοχλεί. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο λαός ότι το “κουκλοθέατρο”, που παίξαν τα κανάλια και οι φυλλάδες με φόντο το Πολυτεχνείο τις περασμένες ημέρες ήταν μια απάτη, μία ακόμη επιχείρηση προπαγάνδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των συνεταίρων στην εξουσία της ολιγαρχών των μίντια.

Μόλις τρεις ημέρες μετά το σόου “νόμος και τάξη” στο Πολυτεχνείο, όπου ο πολύς Μητσοτάκης με τον Σερίφη Χρυσοχοΐδη απεκατέστησαν την τάξη, ήρθε η ίδια ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη ο οποίος ζητά να αποχωρήσουν από τις καταλήψεις οι αναρχοκομμουνιστές και τους δίνει διορία 15 ημερών!

Αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται, που έχει καταντήσει η χειρότερη μπανανία του κόσμου, δηλαδή, να δίνει διορία ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός σε κάποιους που παρανομούν, να σταματήσουν να παρανομούν! 

Τα ίδια και χειρότερα γίνονται με τους λαθρομετανάστες, που τους συλλαμβάνουν στα αστυνομικά τμήματα και τους δίνουν κατ’ αρχάς διαταγή απελάσεως και αμέσως μετά άδεια παραμονής και εργασίας!

Μιλάμε όχι για κράτος, για παράγκα κυριολεκτικά…

Exit mobile version