Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνον, εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας επαναλάμβανε ένα τεράστιο ψεύδος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο ισχυρισμός αυτός παρά μία απάτη εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς.

Όπως σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει «Δεν ξεχνάμε το τέρας του φασισμού και τις αιτίες που το εξέθρεψαν, ούτε τους νεκρούς που άφησε πίσω της η νεοναζιστική συμμορία», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Κουμουνδούρου επισημαίνει, εξάλλου, ότι «ο δημοκρατικός κόσμος, ζητάει την παραδειγματική καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής» και εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι «η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της, ώστε να κλείσει οριστικά ο κύκλος της εγκληματικής βίας».

Μάλιστα, στην συνεδρίαση του Εφετείου, στην οποία κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει “αντιφασιστικό” προσκλητήριο, στο οποίο όμως συμμετείχε και η ΟΛΜΕ που ο πρόεδρός της είναι νεοδημοκράτης και μάλιστα πρόεδρος νομαρχιακής!

Exit mobile version