Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έχει δώρο για τους συνταξιούχους εφέτος: Αρχίζει το ξήλωμα του “Mεσσία” Μητσοτάκη

Δεν έχει δώρο για τους συνταξιούχους εφέτος: Αρχίζει το ξήλωμα του “Mεσσία” Μητσοτάκη

Για γέλια και για κλάματα ο τρόπος με τον οποίον παρέχουν την ενημέρωση σε αυτόν τον λαό οι άνθρωποι των ΜΜΕ. Ένα παράδειγμα σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό μας το ζήτημα του κοινωνικού μερίσματος που θα δοθεί στο τέλος του χρόνου.

Στην πρώτη σελίδα της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” διαβάζουμε: “Περισσότερα από 400 εκατομμύρια προς διανομή”. Γνωστός ο ρόλος της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” στην στήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την ίδια ημέρα, η εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, πολύ σωστά γράφει στην πρώτη της σελίδα: “Η κυβέρνηση επιστρέφει ψίχουλα από την υπερφορολόγηση – Θα μοιράσουν “φιλοδωρήματα” τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ”.

Στην πραγματικότητα, με την εξοντωτική για τον λαό φορολογική πολιτική δημιουργήθηκε ένα τερατώδες πρωτογενές πλεόνασμα σχεδόν έξι δισεκατομμυρίων ευρώ! Και από αυτά θα μοιράσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. λιγότερα από τετρακόσια εκατομμύρια!

Όσο για τους συνταξιούχους δεν πρόκειται να πάρουν την λεγόμενη 13η σύνταξη, γιατί πρόλαβε και την μοίρασε προεκλογικά τον Μάιο ο ΣΥΡΙΖΑ! Από τον έναν Μαυρογιαλούρο στον άλλον…

Και σίγουρα όταν θα δουν οι συνταξιούχοι ότι δεν θα πάρουν τίποτε σαν δώρο θα αρχίσει και η γκρίνια και τα παράπονα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που σίγουρα δεν θα μπορέσει να την προστατεύσει η προπαγάνδα των ΜΜΕ για πολύ καιρό.

Exit mobile version