Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πολεμικό ναυτικό του Πακιστάν στο πλευρό της Τουρκίας στο Αιγαίο!

Το πολεμικό ναυτικό του Πακιστάν στο πλευρό της Τουρκίας στο Αιγαίο!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, το Πακιστάν ήταν πάντοτε από την ίδρυσή του ακόμα το πλέον φιλικό κράτος προς την Τουρκία. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένα από τα ελάχιστα κράτη, που έχουν αναγνωρίσει το παράνομο κράτος στην Βόρειο Κύπρο, στα κατεχόμενα. Το Πακιστάν είναι επίσης πυρηνική δύναμη και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τα τουρκικά σχέδια.

Η Τουρκία δεν δείχνει να εγκαταλείπει τα σχέδιά της εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο και προχωρεί σε μία πρωτοφανή πρόκληση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Σαφάκ. Σε δημοσίευμα της αναγγέλλεται η συμμετοχή ναυτικών δυνάμεων του Πακιστάν σε περιπολίες στο Αιγαίο! Το Πακιστάν πρόκειται να στείλει μια φρεγάτα με ομάδα ειδικών επιχειρήσεων και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion. Πρόκειται γι’ αυτό που μας παραβίασε προ ημερών στην περιοχή του Καστελορίζου.

Η συνεργασία της ισλαμιστικής Τουρκίας του Ερντογάν επεκτείνεται και στο πακιστανικό δίκτυο διασποράς πυρηνικής τεχνογνωσίας. Είναι άλλωστε γνωστές οι αναφορές Ερντογάν στο δικαίωμα της Τουρκίας να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο.

Το Πακιστάν είναι σύμμαχος της Τουρκίας και την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανοί ζουν στην Ελλάδα. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας; 

Exit mobile version