Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόλεμο κατά του Τραμπ ετοιμάζουν οι αφέντες του χρήματος στις ΗΠΑ

Πόλεμο κατά του Τραμπ ετοιμάζουν οι αφέντες του χρήματος στις ΗΠΑ

Σε ανακοίνωσή της η Morgan Stanley “προέβλεψε” ότι οι αμερικάνικες μετοχές και τα αμερικανικά εταιρικά ομόλογα θα έχουν πτώση το 2020 και ότι θα πέσει και το δολάριο γιατί άλλες οικονομίες θα αναπτύσσονται ταχύτερα. 

Είναι γνωστό το παιχνίδι των Χρηματιστηρίων και ποιοι το ελέγχουν και το κατευθύνουν. Παρ΄ όλες τις παραχωρήσεις του υπέρ του Ισραήλ, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να έχει απέναντι του τα μεγάλα σιωνιστικά συμφέροντα στις ΗΠΑ, τα οποία τον θεωρούν απρόβλεπτο και δεν του έχουν εμπιστοσύνη. Το 2020, για όσους δεν το ξέρουν, είναι χρονιά εκλογών και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ υψηλά στις δημοσκοπήσεις, έχει ανταπόκριση στα λαϊκά στρώματα των ΗΠΑ και είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει τις εκλογές και αυτό δεν το θέλουν.

Τι θα κάνουν λοιπόν; Με τις αλχημίες τις χρηματιστηριακές, οι έμποροι του χρήματος, θα δημιουργήσουν, προφανώς μία οικονομική κρίση, προκειμένου να τον κτυπήσουν οικονομικά. Στην περίπτωση αυτή βεβαίως μία κρίση στις ΗΠΑ θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της Ευρώπης και στα περίφημα σχέδια του Μητσοτάκη και των λοιπών φιλελεύθερων “φωστήρων” περί ανάπτυξης.

Exit mobile version