Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα μέτρα (της “πλάκας”) από την Ν.Δ. για τους λαθρομετανάστες

Νέα μέτρα (της “πλάκας”) από την Ν.Δ. για τους λαθρομετανάστες

Σε επικοινωνιακή επίθεση προχωρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την παταγώδη αποτυχία της στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Όπως ανακοίνωσαν σε πέντε νησιά ανοίγουν κλειστά κέντρα, ενώ θα κλείνουν σταδιακά οι άλλες δομές ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Οι «κλειστές» κατά την κυβέρνηση νέες «δομές φιλοξενίας» κάθε άλλο παρά κλειστές θα είναι. Κατά ποία έννοια θα είναι “κλειστές”; Όπως είπαν θα είναι πιο μακριά από τις πόλεις και θα είναι αραιότερη η συγκοινωνία… Λόγια του αέρα χωρίς σημασία.

Αντίθετα, κατ’ εντολήν των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης, όσοι έχουν έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας από Αφρική και Ασία, η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να τους διώξει, αλλά να παραμείνουν στην χώρα και αυτό αποδεικνύεται από όσα είπε σε συνέντευξή της η Ν. Μπακογιάννη ότι η Ελλάδα χρειάζεται εργάτες γης και σημείωσε ότι κάποιες από αυτές τις ανάγκες μπορούν να καλυφθούν από τους αλλοδαπούς που βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά.

«Υπάρχει μία διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης. Καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσει προσωρινές άδειες παραμονής. Έχουν δουλειά και στέγη. Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε “ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;”.

Όχι μόνον δεν έχουν σκοπό να δρομολογήσουν την επιστροφή στις πατρίδες τους, γιατί η Ελλάδα δεν αντέχει, αλλά κοιτάνε να τους βρούνε και δουλειά!

Exit mobile version