Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία ακόμη στημένη δημοσκόπηση κατά της Χρυσής Αυγής

Μία ακόμη στημένη δημοσκόπηση κατά της Χρυσής Αυγής

Το πρόβλημα λαθρομετανάστες και η αντίδραση του συστήματος

Ο ψυχολογικός πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται και όχι μόνον συνεχίζεται, κλιμακώνεται, αφού είδαν, μετά τους πρώτους μήνες της σφοδρής ψυχολογικής επιθέσεως ενάντια στους Εθνικιστές ότι το Κίνημα δεν λυγίζει, τώρα έχουν πολύ περισσότερους λόγους για να ασκήσουν πίεση. Πόσο μάλλον που αποκαλύπτεται πλήρως η υποκρισία και ο ενδοτισμός της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών σε σημείο να έχει καταντήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ο πλέον θερμός υποστηρικτής του Ζάεφ!

Δίπλα σε αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα στον χειρισμό του οποίου εξαπάτησε τον Λαό η Νέα Δημοκρατία και το πρόβλημα λαθρομετανάστες, που κάθε μέρα που περνά αναμένεται να γίνεται οξύτερο! Δεν δήλωσε τυχαία ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ανήκει στην Ν.Δ., ότι το μεταναστευτικό θα εξελιχθεί στις “Πρέσπες” της Νέας Δημοκρατίας

Περίμεναν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να “διαλυθεί” και προς τον σκοπό αυτό δεν είναι λίγοι αυτοί που εξαγόρασαν και οι οποίοι βοήθησαν το καθεστώς στην προσπάθειά του ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργανώνεται και αντεπιτίθεται. Μέσα στο ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας της χώρας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε το μοναδικό υπερήφανο ΟΧΙ ενάντια στην ίδρυση Πακιστανικού σχολείου στην Ελλάδα!

Αντίσταση εθνική και στο Δήμο Πειραιώς, αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών από την Αττική μέχρι την Θράκη, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα! Οι Χρυσαυγίτες περιφερειακοί σύμβουλοι δίνουν έναν υπέροχο αγώνα και είναι η μόνη εθνική αντιπολίτευση ενάντια στο σχεδιαζόμενο εποικισμό της χώρας, που γίνεται από την Ν.Δ. με σύμφωνο και τον ΣΥΡΙΖΑ και απόλυτη σιωπή από τους “ακροδεξιούς” ρουφιάνους.

Είναι δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιστρέφει και για τον λόγο αυτό είδαμε μία ακόμη στημένη δημοσκόπηση στο κανάλι των ΜΚΟ, τον ΣΚΑΪ, το κανάλι που πολεμά σκληρά εδώ και πολλά χρόνια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μία δημοσκόπηση στην οποία δήθεν το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσε, μία δημοσκόπηση στην οποία την ίδια στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα φλέγεται με το ζήτημα λαθρομετανάστες, δεν υπήρχε σχετικό ερώτημα. Δημοσκόπηση για τα πανηγύρια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Ας γνωρίζουν ότι τα βρώμικα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και ότι είναι γνωστά τα κόλπα τους και ο ύπουλος πόλεμός τους. Οι Εθνικιστές επιστρέφουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργανώνεται και αντεπιτίθεται και αυτή είναι μία πολιτική πραγματικότητα, που θα την νιώσουν πολύ καλά στους επόμενους μήνες!

Exit mobile version