Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος Μητσοτάκη – Γεννηματά για λαθρομετανάστες μέσα στη Βουλή

Θράσος Μητσοτάκη - Γεννηματά για λαθρομετανάστες μέσα στη Βουλή

Χρειάζεται, πραγματικά, πολύ μεγάλο θράσος, για να μιλούν για το ζήτημα των λαθρομεταναστών οι εκπρόσωποι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησαν το πρόβλημα, χωρίς βεβαίως να εξαιρεί κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με τα περίφημα ανοικτά σύνορα, που συνέχισε να τα κρατά ανοικτά η Νέα Δημοκρατία και έτσι έχουμε φτάσει στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Μέσα στη Βουλή λοιπόν, είπε ο Μητσοτάκης ότι η Τουρκία δεν διδάσκεται από τα αξιέξοδα που δημιουργεί, το μεταναστευτικό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, όχι διμερές, απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή. Επιμένει ο Μητσοτάκης ότι είναι Ευρωπαϊκό πρόβλημα, την ίδια στιγμή που η Ευρώπη σφυρίζει αδιάφορα και στέλνει μόνο κονδύλια, που κατασπαράζουν οι ΜΚΟ του Τζωρτζ Σόρος, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ελληνικό.

Όσο για την Γεννηματά η τραγωδία ευρίσκεται ήδη ενώπιόν μας και ένοχοι γι’ αυτήν είναι τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου που εν ονόματι ενός ψευτοανθρωπισμού και ενός “αντιρατσισμού” μετέτρεψαν την Ελλάδα σε κόλαση. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, τα σύνορα φυλάσσονται είπε … κατηγορηματικά στη Βουλή ο πρωθυπουργός!

Πού είδε ο Μητσοτάκης να φυλάγονται τα σύνορα; Δεν έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα;

Από τον Έβρο μπαίνουν περπατώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία και όχι μόνον! Όσοι τολμήσουν να μπουν από την Βουλγαρία τους επιστρέφει η Βουλγαρία στην Ελλάδα και όσο για τα θαλάσσια σύνορά μας στο Αιγαίο εκεί γίνεται ολόκληρο πανηγύρι!

16.000 έχουν φτάσει στο στρατόπεδο της Μόρια στη Λέσβο και όταν πήρε την κυβέρνηση η Ν.Δ. ήταν 7.000 και έχει το θράσος να λέει ότι φυλάγονται τα σύνορα; 

Exit mobile version