Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκικό σχέδιο αλώσεως του Καστελόριζου

Τουρκικό σχέδιο αλώσεως του Καστελόριζου

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες που περνούν στο Καστελόριζο να είναι περισσότεροι από τους κατοίκους και το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό από πλευράς εθνικής ασφαλείας.

Με την μαζική είσοδο σε σχέση με τον πληθυσμό του νησιού, αλλοδαπών έχει έλθει σε δύσκολη θέση η δύναμη της Ελληνικής Εθνοφυλακής, που δύσκολα μπορεί να προστατέψει το νησί και έτσι σε μία περίοδο κρίσης, η Τουρκία θα μπορέσει να το καταλάβει χωρίς σοβαρή αντίσταση…

Το Καστελόριζο, για όσους δεν το γνωρίζουν, αποτελεί γεωπολιτικά ένα σημείο κλειδί γιατί με το Καστελόριζο κατοχυρώνεται η ένωση της Ελλαδικής ΑΟΖ με την Κυπριακή! Μία κατάληψη του Καστελόριζου καταργεί αυτήν την ένωση! Όλα αυτά όμως δεν ανησυχούν φαίνεται το ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο αυτού του κράτους-παράγκα.

Από την πλευρά τους ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι στο Καστελλόριζο από τις καθημερινές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, που έχουν ξεκινήσει τις διαρρήξεις. Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Στράτος Αμύγδαλος, έχουν καταγραφεί περιστατικά διάρρηξης που πλέον προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους για το τι μέλει γενέσθαι στη διάρκεια του χειμώνα.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, διέρρηξαν την πόρτα του ξενοδοχείου του νησιού, το οποίο στη διάρκεια του χειμώνα είναι κλειστό, διέρρηξαν επίσης την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο κάστρο, ενώ όπως λέει ο αντιδήμαρχος, η «κατάληψη» εγκαταλειμμένων ή ημιτελών οικιών, είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στο Καστελλόριζο.

Exit mobile version