Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το λαθρομεταναστευτικό θα είναι οι “Πρέσπες” του Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το λαθρομεταναστευτικό θα είναι οι “Πρέσπες” του Μητσοτάκη

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το “Βήμα της Κυριακής” επιβεβαιώνει τον φόβο του Ν.Κακλαμάνη και του Ευ. Αντώναρου πως το λαθρομεταναστευτικό θα αποβεί μοιραίο για την διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πριν ακόμη συμπληρωθούν 5 μήνες διακυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία (που δήθεν θα κρατούσε σκληρή στάση) κατάφερε επί των ημερών της να πολλαπλασιαστούν οι λαθρομεταναστευτικές ροές, οι τζιχαντιστές να σουλατσάρουν στην πλατεία Συντάγματος (!) και οι χιλιάδες αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι λαθρομετανάστες να θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη στην ενδοχώρα.

Αυτό απεικονίζεται στην εν λόγω δημοσκόπηση όπου το λαθρομεταναστευτικό χαρακτηρίζεται από τους πολίτες ως το Νο1 πρόβλημα με 33% και έπονται η Οικονομία και η Ανεργία, τα οποία παραμένουν φυσικά ανοιχτές πληγές για την Ελληνική Κοινωνία.

Όσο για τα ποσοστά που δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση στα κόμματα… συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Το μόλις 1,4% στην Χρυσή Αυγή είναι φυσικά πολύ μικρότερο από το πραγματικό ποσοστό των Ελλήνων Εθνικιστών και εντάσσεται στον πολύ καλά μελετημένο και εξελισσόμενο ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη πολύ ψηλότερα, οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται το λάθος της 7ης Ιουλίου, ενώ το εξαφανισμένο απόκομμα του Βελόπουλου που λειτουργεί ως δεκανίκι του Μητσοτάκη όχι μόνο δεν ανεβαίνει όπως προφασίζονται, αλλά συλλέγει μούντζες από παντού!

Exit mobile version