Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανιστόρητη χώρα – Ανιστόρητος πρωθυπουργός

Ανιστόρητη χώρα - Ανιστόρητος πρωθυπουργός

Σχολιάστηκε αρκετά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι οι Έλληνες επί κατοχής άκουγαν… Ντόιτσε Βέλε! 

Αλήθεια, γιατί προκαλεί εντύπωση η δήλωση αυτή του Αλέξη Τσίπρα; Δεν γνωρίζετε ότι κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει; Και έτσι γιατί να θεωρείται παράξενο να λέει αυτή την ανοησία την ανιστόρητη ο πρώην πρωθυπουργός, όταν ο ίδιος ο λαός δεν γνωρίζει τι του γίνεται; 

Επί δεκαετίες ολόκληρες βλέπουμε κάθε 28η Οκτωβρίου και κάθε 25η Μαρτίου να γίνονται τηλεοπτικές έρευνες και να ερωτώνται οι μαθητές εναντίον ποίου πολέμησαν οι Έλληνες και άλλοι λένε ότι το 1821 πολεμήσαμε εναντίον των Γερμανών και άλλοι ότι το 1940 πολεμήσαμε εναντίον των Τούρκων! Εάν τους ρωτήσεις πάλι τι έγινε στην Σαλαμίνα και στις Θερμοπύλες, ελάχιστοι θα ξέρουν να απαντήσουν.

Είναι γνωστό ότι για να καταστρέψεις την εθνική ταυτότητα ενός λαού, διαγράφεις την Ιστορία τους και αυτό με κάθε τρόπο το προσπαθούν συστηματικά από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές που κυβερνούν στο όνομα της ξενοκρατίας τον τόπο. Τι το παράξενο λοιπόν να πει και ο Τσίπρας αυτήν την τεράστια βλακεία ότι οι Έλληνες επί γερμανικής κατοχής ακούγαν έναν γερμανικό σταθμό για να αντισταθούν!  

Exit mobile version