Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Η κορύφωση του λαθρομεταναστευτικού και η λύση της Χρυσής Αυγής

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Η κορύφωση του λαθρομεταναστευτικού και η λύση της Χρυσής Αυγής

Σε ένα κατάμεστο γραφείο από άνδρες και γυναίκες της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου άλλη μια πολιτική εκδήλωση – ομιλία με κεντρικό θέμα το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Τηn σειρά των ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής και μέλος της κεντρικής επιτροπής Γεώργιος Μισιακας. Στον πρόλογο αυτής ο συναγωνιστής αφού έκανε τις απαραίτητες ανακοινώσεις για το προσεχές διάστημα και τους στόχους του κινήματος, στάθηκε ιδιαίτερα στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚH προσφορά εργασίας αλλά και οικονομικής ενίσχυσης, ώστε μέσα από αυτή να καταστεί ξανά τις επόμενες μέρες δυνατή η επαναλειτουργία του ορόφου των γραφείων μας που καταστράφηκε μετά από την τρομοκρατική επίθεση της 1ης Νοεμβρίου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Τζεμπετζής Δημήτριος, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και Νομικός. Στην ομιλία του ανέλυσε με στοιχεία το πλήθος των παραβασεων τόσο από πλευράς λαθρομεταναστων όσο και από τις εγκληματικές κρατικές τακτικές μη αντιμετώπισης του ζητήματος. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η σημερινή κυβέρνηση με προεκλογική σημαία την αντιμετώπιση αυτού του πολύ σοβαρού κινδύνου για την Πατρίδα μας έκλεψε κυριολεκτικά την ψήφο των συμπατριωτών μας, εξαπατοντας τους. Όχι μόνο δεν επιλύθηκε το θέμα, αλλά επί ημερών της το έχει διογκώσει σε βαθμό που να εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Με βάση τα στοιχεία που ανέφερε ο συναγωνιστής, όχι μόνο καταρριφθηκε ο μύθος ότι είναι προσφυγικο το ζήτημα, αλλά αντιθέτως ότι η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε μια άνευ προηγουμενου εισβολή.

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ μπορεί να λύσει το ζήτημα αυτό και εγγύηση αυτής της παραδοχής αποτελούν εκτός από την άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση νόμου που είχε καταθέσει αλλά και οι αγώνες που δόθηκαν εκτός βουλής και αυτοί που έπονται. Το τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας έκλεισε από τον ομιλητή και το γεμάτο αγωνιστικό παλμό ακροατήριο να αναφωνουν: “Φτάνει πια, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”

Τελευταίος και μέσα σε επευφημιες ανέβηκε στο βήμα ο Γενικός Γραμματέας, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος σαν επίλογο της ομιλίας που προηγήθηκε, ανακοίνωσε τις προσεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες του κινήματος μας, οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό. Στην παρέμβασή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σχολίασε τόσο τις στημένες δημοσκοπήσεις, όσο και τα βρώμικα χτυπήματα που προέρχονται από δήθεν πατριωτικά ΜΜΕ. 

Ενώ τέλος ευχαρίστησε και προσωπικά τους δεκάδες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  οι οποίοι προσφέρουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τις υπηρεσίες στο Κίνημα και οι οποίοι  αποτελούν την εγγύηση και τα καλύτερα υλικά για την αναγέννηση του αλλά και την επιστροφή εκεί όπου ανήκει: Στο δρόμο για τη Νίκη!

Επόμενη εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου με ομιλία από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο.

Exit mobile version