Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτριος Τζεμπετζής στην ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτριος Τζεμπετζής στην ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Περιφερειακός σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο”, Δημήτριος Τζεμπετζής, πιστός στις αξίες που διέπουν το Εθνικιστικό Κίνημα, παρευρέθη στον εορτασμό της ημέρας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο εορτασμός αυτός, δεν είναι μια τυπική διαδικασία, μια επέτειος ανάμεσα σε τόσες άλλες. Είναι ένας φόρος Τιμής σε όλους διαχρονικά τους πεσόντες των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι ένα θερμό ευχαριστώ σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, που εργάζεται σε εικοσιτετράωρη βάση, για να κοιμόμαστε όλοι οι υπόλοιποι ήσυχοι, απολαμβάνοντας το αγαθό της ελευθερίας.

Στις ημέρες μας, όταν το πολιτικό κατεστημένο, υποβαθμίζει και απαξιώνει με κάθε τρόπο, το δυναμικό και την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο φόρος Τιμής προς το στράτευμα των πολιτών αλλά και των υγειών πολιτικών δυνάμεων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτριος Τζεμπετζής, στους χώρους του εορτασμού, συναντήθηκε με την στρατιωτική ηγεσία και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Γ.Γ. του Κινήματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Exit mobile version