Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικός κίνδυνος η ανθρωπογεωγραφία των λαθρομεταναστών!

Εθνικός κίνδυνος η ανθρωπογεωγραφία των λαθρομεταναστών!

Έχει ιδιαίτερη σημασία από πού έρχονται και ποιοι είναι οι λεγόμενοι “πρόσφυγες”, που μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας και έχουν κατακλύσει όχι μόνο τα τρία μεγάλα νησιά του Βορείου Αιγαίου (Χίος, Σάμος, Λέσβος), αλλά και πιο νότια μέχρι ακόμη και το Καστελόριζο! Εκτός από την θάλασσα όμως, εισβολή, παραβίαση των συνόρων μας έχουμε και στον Έβρο, όπου στρατιές λαθρομεταναστών περιφέρονται περπατώντας στην Εγνατία οδό και φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη!

Αξίζει όμως να δούμε το θρήσκευμα και την εθνικότητα της πλειοψηφίας αυτών που μπαίνουν με τις ευλογίες της Τουρκίας παράνομα στην Πατρίδα μας. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι. Ελάχιστοι είναι οι Χριστιανοί ανάμεσά τους, ενώ είναι γνωστό ότι στην Συρία ζούνε εκατομμύρια Χριστιανοί. Ιδιαίτερη σημασία μάλιστα έχει και το μουσουλμανικό δόγμα στο οποίο πιστεύουν αυτοί που μπαίνουν.

Είναι στην πλειοψηφία τους Σουνίτες, δηλαδή ανήκουν στο δόγμα του ισλαμικού κράτους και είναι πρόσφυγες, όσοι είναι πρόσφυγες από την προέλαση των στρατευμάτων του Άσαντ, δηλαδή είναι κατά τεκμήριο φιλότουρκοι.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι Πακιστανοί και για όσους δεν το ξέρουν, το Πακιστάν είναι ένα απόλυτα φιλικό κράτος προς την Τουρκία και είναι και Αφγανοί. Το Αφγανιστάν όμως, έχει πολλές φυλές και αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα είναι τουρκομάνοι, από το Αφγανιστάν, που είναι περισσότερο Τούρκοι από τους Τούρκους! Είναι γνήσιοι Τούρκοι σε αντίθεση με τους κατοίκους της Τουρκίας, που η πλειοψηφία τους κατάγεται από εξισλαμισμένους Χριστιανικούς λαούς μη τουρκικής προελεύσεως…

Με απλά λόγια, η Τουρκία γεμίζει την Ελλάδα με πληθυσμούς φιλικούς προς αυτήν και ποιος ξέρει πώς θα συμπεριφερθούν αυτοί οι πληθυσμοί σε μία ενδεχόμενη σύγκρουση Ελλάδος – Τουρκίας; 

Exit mobile version