Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ξεκίνησε ο Τσίπρας, το ολοκληρώνει ο Μητσοτάκης: Συνδιαχείριση με τους Τούρκους σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ!

Το ξεκίνησε ο Τσίπρας, το ολοκληρώνει ο Μητσοτάκης: Συνδιαχείριση με τους Τούρκους σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ!

O αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Θάνος Ντόκος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων προανήγγειλε την προδοτική και ραγιάδικη πολιτική Μητσοτάκη απέναντι στον “σουλτάνο” Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι καιρός» να στραφούν οι δύο χώρες από τις διμερείς διαφορές στα κοινά προβλήματα και συμφέροντα και να υιοθετήσουν μια θετική ατζέντα.

Μάλιστα ο Ντόκος ξεκαθάρισε το ξεπούλημα, αφού σε σημείο της συνέντευξής του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο».

Μάλιστα ενέπλεξε και το ΝΑΤΟ στην όλη συζήτηση, λέγοντας πως: «καλό θα ήταν οι δύο χώρες να δουν πιο ζεστά το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο, ενδεχομένως επανεξετάζοντας την παλαιότερη πρόταση του ναυάρχου Έρκαγια (μια συμβολική πτήση το χρόνο) ή ζητώντας από το ΝΑΤΟ να διευκολύνει μια τεχνικής φύσεως λύση στο ζήτημα του εναερίου χώρου».

Αν νομίζουν οι Νεοδημοκράτες πως μετά την Μακεδονία, θα ξεπουλήσουν έτσι εύκολα το Αιγαίο και την Κύπρο πλανώνται πλάνην οικτρά. Δεν θα ξαναβιώσουμε ένα νέο “η Κύπρος κείται μακράν”.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα δώσει με αυταπάρνηση τους νέους Αγώνες για τα Εθνικά μας Δίκαια!

Exit mobile version