Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Μυτιλήνη έπεσε! 19 χιλιάδες λαθρομετανάστες στο νησί, 3.000 ήρθαν σε μια βδομάδα!

Η Μυτιλήνη έπεσε! 19 χιλιάδες λαθρομετανάστες στο νησί, 3.000 ήρθαν σε μια βδομάδα!

Μπορεί τα αργυρώνητα ΜΜΕ της ΝΔ να επιχειρούν να παρουσιάσουν μια ειδυλλιακή εικόνα για την σύγχρονη κατάσταση στην Ελλάδα, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Ιδιαίτερα το λαθρομεταναστευτικό είναι μία ανοιχτή πληγή που τελικά θα ρίξει την εθνομηδενιστική και καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 2.793 λαθρομετανάστες σε μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα με πλαστικές βάρκες αποβιβάστηκαν σε ακτές και καταγράφηκαν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, 1.615 άτομα στη Λέσβο, 548 στη Χίο και 630 στη Σάμο.  Συγκλονιστικοί είναι οι αριθμοί για την Μυτιλήνη, ένα νησί που με φρίκη πια διαπιστώνουμε πως βρίσκεται στην κυριαρχία των λαθρομεταναστών!

Στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας σήμερα διαβιούν 16.459 λαθρομετανάστες. Ενώ στο χώρο προσωρινής διαμονής στη Σκάλα Συκαμνιάς ζουν μέχρι να μεταφερθούν για καταγραφή στη Μόρια 220 άτομα. Στο δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ σήμερα διαβιούν 1.326 λαθρομετανάστες.

Συνολικά στη Λέσβο και σε δομές της ευρύτερης περιοχής Μυτιλήνης, όπου και η Μόρια, σήμερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ζουν 18.853 λαθρομετανάστες.

Έλληνες ξυπνήστε! Η Πατρίδα μας χάνεται, συνταχθείτε στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Exit mobile version