Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έξαρση της εγκληματικότητας από την αθρόα λαθρομετανάστευση

Η νομοθεσία του ΣΥΡΙΖΑ (ν.4322/2015 Παρασκευόπουλου) που ξεκάθαρα προήγαγε την κάθε είδους εγκληματικότητα, αφού υπήρξε ευεργετική για εκατοντάδες κατάδικους που εύκολα αποφυλακίστηκαν με αυτές τις διατάξεις και συνέχισαν να διαπράττουν εκ νέου σωρεία νέων εγκληματικών πράξεων, έχει μείνει ανέγγιχτη από την Νέα Δημοκρατία που δήθεν ήρθε για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 22 Νοεμβρίου 2019 με ιδιαίτερη βία επιτέθηκε άλλος ένας λαθρομετανάστης σε ηλικιωμένη Ελληνίδα στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως. Αναλυτικά ο εικοσάχρονος τυνήσιος επιτέθηκε σε μια κυρία 75 ετών που απλά περίμενε στην στάση του λεωφορείου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι θρασύδειλοι εγκληματίες λαθρομετανάστες επιτίθενται με μανία σε ηλικιωμένους Έλληνες και Ελληνίδες που περιμένουν στις στάσεις του λεωφορείου ή που εισέρχονται στην πόρτα της πολυκατοικίας τους καθώς τους θεωρούν εύκολους στόχους. Επιπροσθέτως ο νόμος Παρασκευόπουλου στην ουσία εξωθεί τους λαθρομετανάστες στην εγκληματικότητα αφού γνωρίζουν καλά ότι και να συλληφθούν σύντομα θα μπορέσουν να αποφυλακιστούν μετά βαΐων και κλάδων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ατιμωρησίας που υπέθαλπε ο ΣΥΡΙΖΑ στους λαθρομετανάστες εγκληματίες, που συνεχίζεται ακάθεκτα επί Νέας Δημοκρατίας, ήταν η αναφορά από την Ελληνική Αστυνομία ότι πριν από λίγες μέρες (16 Νοεμβρίου 2019) συνελήφθησαν για διακοσιοστή πρώτη (201η!) φορά σπείρα λαθρομεταναστών που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφοριακά από το 2010 τα μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας είχαν συλληφθεί συνολικά πάνω 200 φορές και μετά είχαν αφεθεί ελεύθεροι να συνεχίζουν την βία, τις κλοπές και κάθε είδους άνομη πράξη στο κέντρο της Αθήνας. Άρα η πρόσφατη τελευταία τους σύλληψη ήταν απλώς η 201η και σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι, από την διαλυτική για την κοινωνία νομοθεσία Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ που προφανώς ακόμη σέβεται η Νέα Δημοκρατία παρά τις τυμπανοκρουσίες για την αλλαγή του ποινικού κώδικα, να συνεχίσουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Συμπερασματικά η καταστροφική νομοθεσία για την εσωτερική ασφάλεια που θεσπίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Παρασκευόπουλου) απλά συνεχίζεται σήμερα στις μέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Βέβαια υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά ο Μητσοτάκης κατηγορούσε τον Νόμο Παρασκευόπουλου και υποσχόταν την άμεση κατάργηση του σε περίπτωση που ερχόταν στην εξουσία.

Μοναδική πολιτική δύναμη με ρεαλιστικό σχέδιο και σοβαρό πρόγραμμα για την αποκατάσταση της ασφάλειας των Ελλήνων στην Πατρίδα τους παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version