Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα ψευτοδεξιό κυβερνητικό μόρφωμα σε απόγνωση

Ένα ψευτοδεξιό κυβερνητικό μόρφωμα σε απόγνωση

Η διαχείριση της κατάστασης στην Πατρίδα μας και σε καμία περίπτωση διακυβέρνηση από το ψευτοδεξιό μόρφωμα της ΝΔ, έδειξε για μία ακόμη φορά πως η δήθεν πατριωτική-ιστορική παράταξη δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα συνονθύλευμα πολιτικών καιροσκόπων, διαφόρων αποχρώσεων του πολιτικού φάσματος, οι οποίοι εντάσσονται σε ένα κόμμα χωρίς σαφές ιδεολογικό πρόσημο. Η διεθνιστική, από νεοφιλελεύθερη σκοπιά ΝΔ, εξαπατώντας συνεχώς τους λεγόμενους νοικοκυραίους-πατριώτες ψηφοφόρους, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο με πολιτικές που συνδυάζουν ολίγον από δεξιά, ολίγον από αριστερά, ολίγον από κέντρο.

Στην προσπάθεια της να κατακτήσει το χώρο των πατριωτών προβαίνει σε κινήσεις που, αν μη τι άλλο, χαρακτηρίζονται από ερασιτεχνισμό προσπαθώντας να αποδείξει κάτι το οποίο δεν είναι και ποτέ δεν υπήρξε. Δεν θα αναλύσουμε την πολιτική της στον οικονομικό τομέα αφού δεν είναι τίποτα περισσότερο από νεοφιλελεύθερη και άκρως δημαγωγική ως προς τα αποτελέσματα που υποτίθεται πως έχει. Θα αναφέρουμε επιγραμματικά κάποιες από τις κινήσεις που σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν μάθημα για τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Σχετικά με το δόγμα νόμος και τάξη προβαίνει σε αψυχολόγητες πράξεις που όχι μόνο δεν προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά απεναντίας θάβονται κάτω από τις αγριοφωνάρες των αριστερών μπαχαλάκηδων. Αριστερόδουλη και φοβική η «μεγάλη» αυτή παράταξη, σεβόμενη τους αγώνες (ποιους αγώνες;) των αριστερών, διακατέχεται από συμπλέγματα φόβου και κατωτερότητας μήπως και χαρακτηριστεί αυταρχική από το αριστερό παρακράτος.

Επαναφέρουν φαντάσματα του παρελθόντος ώστε να διοργανώσουν την φιέστα 1821-2021 και χαριεντίζονται σε τραπεζώματα με τους αριστερούς, δήθεν εχθρούς τους, τονίζοντας πως το στοίχημα είναι μια νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα. Με τα λεγόμενα και τα έργα τους κάνουν τα κόκκαλα των Ηρώων της επανάστασης να τρίζουν για την πολυφυλετική χαβούζα που θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας, αποδομώντας πλήρως τον χαρακτήρα μιας Εθνικής Επανάστασης που είχε στόχο να απαλλαγεί από την ισλαμική τρομοκρατία αιώνων.

Καλωσορίζουν και εντάσσουν όλους τους λαθρομετανάστες τοποθετώντας τους σίγουρα μακριά από τις πολυτελείς συνοικίες που ζουν και επιδίδονται σε συστάσεις προς το Λαό να σηκώσει το βάρος και να μην διακατέχεται από ρατσισμό και μισαλλοδοξία. Είναι οι ίδιοι που δεν θα χρειαστεί ποτέ να ζήσουν σε γκετοποιημένες περιοχές νιώθοντας την ασφάλεια της μικρόψυχης και άδειας από αξίες και ιδανικά καθημερινότητάς τους.

Το αλλοπρόσαλλο ιδεολογικά κυβερνητικό μόρφωμα, μια αριστερόδουλη κεντροδεξιά παράταξη μοιάζει να υποκύπτει συνεχώς στους εκβιασμούς της αριστεράς. Οι απειλές και καλοπληρωμένες κινητοποιήσεις των παρακμιακών τύπων της αριστερής σαπίλας μοιάζουν να καπελώνουν τις όποιες δήθεν δεξιάς στροφής πολιτικές. Βουλευτές της ΝΔ παίζοντας το ρόλο του λαγού «αδειάζονται» καθημερινά από τα διάφορα πολιτικά τζάκια που υπάρχουν στους κόλπους της. Συμβουλές και συστάσεις από γόνους- επαγγελματίες πολιτικούς της ΝΔ πως οι ακραίες φωνές δεν έχουν θέση στη ΝΔ δείχνουν την πραγματική διάσταση της πολιτικής της κυβέρνησης που δεν έχει, αλλά και δεν είχε ποτέ καμιά σχέση με την Λαϊκή Δεξιά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε μια πρώτη φάση ολοκλήρωσης ενός ιστορικού κύκλου και την χάραξη μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας, έδειξε το δρόμο. Μένει οι Έλληνες να αποδεσμευτούν από τη σαπίλα της μεταπολιτευτικής παρακμής, να αποδεσμευτούν από την εμμονή με την ικανοποίηση του ατομικού τους και μόνο συμφέροντος και τέλος από τη σχέση τους με τους πολιτικάντηδες ώστε να ακολουθήσουν το δρόμο της Εθνικής Αναγέννησης.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version