Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή Λαού για την φιλομεταναστευτική πολιτική του Μητσοτάκη

Οργή Λαού για την φιλομεταναστευτική πολιτική του Μητσοτάκη

Ενώ στις στημένες δημοσκοπήσεις του… κουμπάρου και των υπολοίπων ολιγαρχών, ο Μητσοτάκης… σκίζει σε όλα τα επίπεδα, στα σχόλια των αναγνωστών ακόμα και των πιο κραγμένων διαδικτυακών του οργάνων υπάρχει μια τελείως διαφορετική εικόνα!

Δείτε τα σχόλια στο protothema.gr –τα περισσότερα καθ’ ομολογίαν ψηφοφόρων του στις τελευταίες εκλογές- για την απόφασή του να πάρει απάνω του την φροντίδα των λεγόμενων «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Τρέμει ολόκληρος, ως ανίκανος εντελώς να διαχειριστεί το μεταναστευτικό αλλά και κανένα άλλο εθνικό και οικονομικό θέμα. Ο εκλεκτός του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ως ο μεγαλύτερος καταστροφέας της χώρας μας. έρχονται πολλά δεινά και καταστροφές για τη χώρα μας με τον Μητσοτάκη Β΄. Ας πρόσεχε ο ελληνικός λαός».

«Κυριάκο, βάλε φόρους, τσάκισε στα πρόστιμα τους Έλληνες για το κάπνισμα, τον ΚΟΚ, το ψάρεμα, τα αυθαίρετα, τόσες χιλιάδες παιδάκια πως θα ζήσουν;».

«Τα τωρινά «ασυνόδευτα» θα είναι οι μελλοντικοί τρομοκράτες! Well done Kyriakos! Ισλαμοποιηση της Ελλάδας με προσωπική φροντίδα του Κυριάκου και διαδικασία fast track. Κρίμα που σε ψήφισα…».

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version