Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική Αντίσταση στον Έβρο: Στο παρελθόν ΜΟΝΟΝ βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των κατοίκων, σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ!

Εθνική Αντίσταση στον Έβρο: Στο παρελθόν ΜΟΝΟΝ βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των κατοίκων, σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ!

Μπροστά στο Τελωνείο των Κήπων, κάτοικοι του Έβρου έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, μήνυμα διαμαρτυρίας για τα ανοικτά σύνορα από τα οποία μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας Αφρικανοί και Ασιάτες με το τουρκικό παρακράτος συνένοχο στην επιχείρηση αυτή καταστροφής της Ελλάδος!

Μια ανθρώπινη αλυσίδα έγινε μπροστά στο Τελωνείο των Κήπων, στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της περιοχής στην πατριωτική αυτή εκδήλωση που είχε εκδηλωθεί από σωματεία της Θράκης.

Σε κάθε κινητοποίηση των κατοίκων στο παρελθόν για το μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα ήταν παρόντες πάντοτε βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και σε αυτή την εκδήλωση στον Έβρο, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στην Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν παραβρέθηκε ούτε ένας βουλευτής. Ούτε από την Νέα Δημοκρατία, που έλεγε ότι θα κλείσει τα σύνορα, ούτε από το κόμμα του γραφικού Βελόπουλου, που συνεχίζει να κραυγάζει πουλώντας αλοιφές για κάλους και αιμορροΐδες στα κανάλια.

Στο παρελθόν, όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα και δικάζεται γι’ αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι βουλευτές του εθνικιστικού κινήματος, ήταν παρόντες στο πλευρό των κατοίκων στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στα ακριτικά νησιά, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Πελοπόννησο και σε κάθε σημείο της Ελλάδος. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος για να συνωμοτήσει ολόκληρο το σύστημα και με μεθόδους αντιδημοκρατικούς να αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Βουλή. 

Exit mobile version