Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία υπάλληλος του Τζωρτζ Σόρος “εθνική συντονίστρια” για τα προσφυγόπουλα

Μία υπάλληλος του Τζωρτζ Σόρος “εθνική συντονίστρια” για τα προσφυγόπουλα

«Όλες οι σχετικές αρμοδιότητες μεταφέρονται στο γραφείο του πρωθυπουργού. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που διόρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγο, «Εθνική Συντονίστρια» στο σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Η Αγαπηδάκη όμως είναι και υπάλληλος… του Τζορτζ Σόρος! Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει στον Τζορτζ Σόρος!

Καθόλου τυχαίο ότι επιλέχθηκε μια υπάλληλος του Σόρος για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων, που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Ποιος είναι και τι θέλει ο Τζωρτζ Σόρος φαίνεται καθαρά από την παρακάτω πρόσφατη δήλωσή του: “Η διεθνής συνεργασία βρίσκεται αντιμέτωπη με όλο και πιο αυξημένα εμπόδια και ο εθνικισμός έγινε το κυρίαρχο δόγμα. Μέχρι στιγμής, ο εθνικισμός αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρός και ενοχλητικός από τον διεθνισμό.”

Η απάντηση στον Τζωρτζ Σόρος από κάθε πατριώτη είναι μία: Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Exit mobile version