Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ν. Δένδιας αισθάνεται Τσίπρας στην τοποθεσία… «Βόρεια Μακεδονία»

Ο Ν. Δένδιας αισθάνεται Τσίπρας στην τοποθεσία... «Βόρεια Μακεδονία»

Χαρούμενα… τιτιβίσματα έκανε από τα Σκόπια όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο διώκτης της Χρυσής Αυγής και ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκευωρίας του 2013, Νικόλαος Δένδιας.

«Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας @Zoran_Zaev στα Σκόπια» ήταν το τελευταίο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό και λίγο πριν «Mε τον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας @Spendarovski, κατά τις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας στα Σκόπια.» (Οι διαγραφές δικές μας, η ντροπή όλη δική του)

Νωρίτερα συναντήθηκε και με τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων και ως άλλος… Κοτζιάς χαμογελούσε τρισευτυχισμένος στον φακό για την συνάντηση. Ερωτηθείς αν η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να αμφισβητηθεί και στις δύο χώρες, ο Ν. Δένδιας σημείωσε ότι πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως: «Έχουμε ένα κοινό μέλλον και ένα κοινό μονοπάτι αν το εξετάσουμε με καλή πίστη», πρόσθεσε.

Νεοδημοκράτες, τώρα που βρήκατε τον δρόμο για τις… Πρέσπες να μην χανόμαστε. Αυτοί ήταν οι δήθεν «μακεδονομάχοι» της δεξιάς που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο στις… γραβάτες!

Exit mobile version