Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: 8 χρόνια στον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: 8 χρόνια στον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου,πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής ομιλία με θέμα τα 8 χρόνια παρουσίας της Τοπικής μας Οργάνωσης στον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος κάτω από την Σημαία και την σκεπή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θυμηθήκαμε και αναφέραμε χαρακτηριστικά τα γεγονότα και τις δράσεις πριν την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων μας,ενημερωτικές δράσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής και έγιναν δεκτές με πρωτοφανή θέρμη από τον Ελληνικό Λαό,πράγμα που αποτυπώθηκε απτά στην συνέχεια με την βροντερή παρουσία των Συναγωνιστών που έδιναν και δίνουν το παρών όπου το καθήκον μας καλεί.

Στην συνέχεια, παρουσιάσαμε όλες τις κινητοποιήσεις που βρεθήκαμε,από κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μέχρι τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις μας για μια καλύτερη Πατρίδα! Εν τέλει ειπώθηκε από όλους τους παριστάμενους ότι η Τοπική Οργάνωση της Ανατολικής Αττικής έχει Καθήκον και Χρέος να συνεχίσει τον Αγώνα στο πλευρό του Αρχηγού μας, για την Ανασύνταξη και εδραίωση του Κινήματος μέχρι την στιγμή της Δικαίωσης και της Νίκης της Χρυσής Αυγής!

Πριν από την λήξη όλοι μαζί όπως κάνουμε για 8 χρόνια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε,ψάλλαμε σε στάση προσοχής υπερήφανα τον Ύμνο του Κινήματος! Ζήτω ο Αρχηγός!

Exit mobile version