Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Λαθρομετανάστες στην Γη του Λεωνίδα

Η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Λαθρομετανάστες στην Γη του Λεωνίδα

Δυστυχώς η είδηση που είχαμε προβάλλει και με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας από τις 2 Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε οι πρώτοι 150 λαθρομετανάστες κατέφθασαν πριν λίγη ώρα στην Σπάρτη και θα εγκατασταθούν στο ξενοδοχείο Sparta Inn.

Από νωρίς μάλιστα, δυνάμεις της Αστυνομίας κρατούσαν ανοικτό τον δρόμο ενώ κάποιοι αγανακτισμένοι δημότες Σπάρτης αντιδρούσαν και ζητούσαν να μην αποβιβαστούν στην πόλη τους.

Η επιχείρηση «αποσυμφόρησης» των νησιών, κατ’ ουσίαν είναι η διασπορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα και στην συνέχεια με το νέο σχέδιο νόμου για το άσυλο της «πατριωτικής» ΝΔ, ακολουθεί η εύρεση… εργασίας και η φοίτηση των «προσφυγόπουλων» στα δημόσια σχολεία της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν ακόμα 250 λαθρομετανάστες στην Λακωνία και παραμένει άγνωστο πόσοι τελικά θα «φιλοξενηθούν» στην Σπάρτη, καθώς οι ροές είναι ασταμάτητες και η κατάσταση στα νησιά μας είναι χειρότερη ακόμα και πριν από την λεγόμενη «επιχείρηση αποσυμφόρησης». Οι σημερινές πληροφορίες τοπικών μέσων κάνουν λόγο για περίπου 1200 αλλοδαπούς, ο αριθμός αυτός όμως μπορεί να αγγίξει και τις 6.000 σε μια πόλη 15.000 κατοίκων!

Η είδηση αυτή φυσικά, περιέχει όλη την παρακμή του νεοελληνικού κράτους: Στην Γη που άνθισε η Πολεμική Αρετή των Ελλήνων, στα χώματα που πάτησε ο Βασιλέας Λεωνίδας και οι Γενναίοι Άνδρες της Πολιτείας των Λακεδαιμονίων, εκεί επέλεξε το καθεστώς των «αντιρατσιστών» να «φιλοξενήσει» αλλόφυλους λαθρομετανάστες. Σημεία των Καιρών;

Οι καιροί αυτοί απαιτούν Εθνική Αντίσταση, διαφορετικά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Για να το αποτρέψουμε αυτό υπάρχει ο δρόμος της Χρυσής Αυγής, η επιλογή του Αγώνα ενάντια στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας.

Exit mobile version