Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόλυτη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από ΜΜΕ όχι μόνο για Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για Κυριάκο Βελόπουλο

Απόλυτη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από ΜΜΕ όχι μόνο για Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για Κυριάκο Βελόπουλο

Πλήθος τα νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας, που έχει υπερψηφίσει τους τελευταίους μήνες που είναι στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του. Είναι φανερό ότι αποτελεί δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, έχει δεσμευτεί απόλυτα μέσω του γνωστού τηλεκράχτη συναδέλφου του ότι θα στηρίξει απόλυτα την κυβέρνηση σε όποιον εκλογικό νόμο φέρει προς ψήφιση στη Βουλή.

Δεν στηρίζει όμως μόνο η Νέα Δημοκρατία τον Βελόπουλο, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού σκοπός των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας είναι να τον στηρίξουν με κάθε τρόπο, για να μην μπει πάλι στη Βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βελόπουλος δεν είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έχουν κανένα πρόβλημα μαζί του. Άλλωστε ακόμη και τις πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές στην περίφημη “φιέστα” της μεταπολίτευσης, στις 24 Ιουλίου, ο Βελόπουλος ήταν εκεί για να δείξει προς άπαντες ότι είναι άνθρωπος του συστήματος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει μόνιμη εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο ειδήσεις για τον Βελόπουλο και το κόμμα του, δεν θα βρει τίποτε που να θυμίζει τις βρώμικες συκοφαντικές επιθέσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ούτε κάποιο αρνητικό σχόλιο για τους βουλευτές του. Έχει απόλυτη προστασία από τα ΜΜΕ όπως και ο Μητσοτάκης. Μάλιστα, κάποια υποτίθεται “πατριωτικά” μέσα, που του άσκησαν κριτική, μετά από άνωθεν εντολές την σταμάτησαν και τον στηρίζουν κανονικά!

Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι ο Βελόπουλος δεν είναι ακροδεξιός. Δεν ήταν ποτέ ακροδεξιός! Προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια πήγε Καρατζαφέρη, μετά Νέα Δημοκρατία και ακολούθως αποφάσισε το σύστημα να τον στηρίξει να κάνει δικό του κόμμα για να κόψει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τον Βελόπουλο στηρίζει και γνωστός ολιγάρχης από την Βόρειο Ελλάδα και δεν είναι τυχαία τα υψηλά ποσοστά που πήρε σε περιοχές της Αττικής, όπου ανθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων…

Exit mobile version