Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προβοκάτσια και απάτη η δήθεν επίθεση του προέδρου Άσαντ με χημικά

Προβοκάτσια και απάτη η δήθεν επίθεση του προέδρου Άσαντ με χημικά

Ο πρόεδρος Άσαντ και η ελεύθερη Συρία είναι στο στόχαστρο των ΗΠΑ και των σιωνιστών. Τον παρουσιάζουν σαν εγκληματία πολέμου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το ισλαμικό κράτος και τους τζιχαντιστές τρομοκράτες.

Σε πρόσφατη αποκάλυψή του ο ιστότοπος WikiLeaks δημοσίευσε ένα εσωτερικό e-mail γραμμένο από ένα μέλος της διερευνητικής αποστολής στη Συρία του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW), που αποκαλύπτει την εκτεταμένη προσπάθεια για να αποκρυφθούν και να διαστρεβλωθούν οι αποδείξεις, ούτως ώστε να κατηγορηθεί η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ ως υπεύθυνη για την φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα στη Δούμα της Συρίας, στις 7 Απριλίου 2018, δηλαδή σε ένα προάστιο της Δαμασκού που τότε βρισκόταν στα χέρια των υποστηριζόμενων από τη CIA Ισλαμιστών «ανταρτών».

Η φερόμενη επίθεση, κατά την οποία 49 άνθρωποι αναφέρθηκαν ως νεκροί, χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας για να δικαιολογηθούν οι επιθέσεις μέσω αέρος και πυραύλων εναντίον δυνάμεων της Συριακής κυβέρνησης, μόλις μία εβδομάδα αργότερα και έγινε την ώρα που ο Άσαντ εδραίωνε τον έλεγχό του στις περιοχές γύρω από τη Δαμασκό.

Μία ακόμη απόδειξη ότι η συμμαχία των “καλών” προσπαθεί με βρώμικα μέσα να εξοντώσει όσους δεν υποτάσσονται στην παγκόσμια κυριαρχία τους και μη ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν, που άμεσα διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με τον Άσαντ και τον κατήγγειλε υπακούοντας στις αμερικανικές εντολές…

Exit mobile version