Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγερμός στην Ευρώπη για κτυπήματα από ισλαμιστές τα Χριστούγεννα

Συναγερμός στην Ευρώπη για κτυπήματα από ισλαμιστές τα Χριστούγεννα

Συναγερμός έχει σημάνει σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες γιατί υπάρχει η πληροφορία ότι το ισλαμικό κράτος προκειμένου να προχωρήσει σε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση, πρόκειται να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε πόλεις της Ευρώπης στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Όπως έγινε γνωστό οι Ολλανδικές αρχές συνέλαβαν δύο υπόπτους με βάση πληροφορία που ανέφερε ότι οι άνδρες αυτοί σκόπευαν να πραγματοποιήσουν τζιχαντιστική επίθεση στα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ολλανδίας ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν δύο άνδρες με την υποψία ότι σχεδίαζαν μια ισλαμιστική επίθεση «με ένα ή περισσότερα παγιδευμένα αυτοκίνητα» ή με γιλέκα με εκρηκτικά.

Η ισλαμική τρομοκρατία, λοιπόν, δεν τέλειωσε και έχει συγκεκριμένη ταυτότητα. Η ταυτότητά της είναι οι φανατικοί Σουνίτες, τους οποίους εξόπλισαν το πρώτον στο Αφγανιστάν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ καθώς και η Σαουδική Αραβία και τους είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για να κτυπήσουν το Σιϊτικό τόξο Ιράν-Ιράκ-Λίβανο-Συρία, που θεωρούν ότι αποτελεί απειλή για την παγκόσμια εξουσία…

Exit mobile version