Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ! O Τσακαλώτος προτιμά τον Βελόπουλο από την Χρυσή Αυγή

ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ! O Τσακαλώτος προτιμά τον Βελόπουλο από την Χρυσή Αυγή

Βόμβες έριξε στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ και στην εκπομπή της Α. Γιάμαλη ο Τσακαλώτος. Κατ’ αρχάς, υποστήριξε πως όλη η ΝΔ είχε πέσει στα πόδια του Θεοδωράκη και τον παρακαλούσε να υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί αλλιώς θα έπεφτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα αναγκάζονταν να την περάσουν μετά τις εκλογές οι ψοφοδεξιοί… «Βουκεφάλες»!

Εν συνεχεία εξέφρασε τη χαρά του που έμεινε εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ και της «κοινωνικής» του πολιτικής. Τέλος, στην παρατήρηση ότι ναι μεν έμεινε εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή αλλά μπήκε το μόρφωμα του Βελόπουλου, ο Τσακαλώτος εξανέστη, δηλώνοντας πως το μόρφωμα αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με την Χρυσή Αυγή, διότι -όπως υποστήριξε- πρόκειται για μια «ήπια κατάσταση» και «ελεγχόμενη».

Όσο γι’ αυτό το τελευταίο, δεν έχουμε καμμιά αμφιβολία! Γιατί να μη χαίρεται και ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, που δεν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή και είναι ο Βελόπουλος;

Απόλυτη ησυχία στη Βουλή, καμία αντίδραση στα όσα γίνονται εις βάρος του Έθνους και μόνο κάποια κούφια λόγια του αέρα σε χαμηλούς τόνους χάριν του πολιτικού “πολιτισμού”… Μόνο που αυτό δεν είναι “πολιτισμός” στην πραγματικότητα, αλλά ξεπούλημα και υποταγή!

Exit mobile version