Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλησιάζουν τους 20.000 οι “πρόσφυγες” στην Μόρια! Λαθρομετανάστες: “Οι Πρέσπες της Νέας Δημοκρατίας”

Πλησιάζουν τους 20.000 οι “πρόσφυγες” στην Μόρια! Λαθρομετανάστες: “Οι Πρέσπες της Νέας Δημοκρατίας”

Μία ακόμη δημοσκόπηση ήλθε στην δημοσιότητα σύμφωνα με την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι εναντίον της πολιτικής της κυβερνήσεως στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Και όμως παρ’ όλα αυτά, επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι υπέρ της κυβερνήσεως Μητσοτάκη!

Πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό, το γνωρίζουν μόνο οι “αλχημιστές” των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Η αποτυχία της Ν.Δ. στο ζήτημα αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι έκανε προεκλογικά ακραία λαϊκίστικη πολιτική για το ζήτημα, είναι κάτι περισσότερο από τραγική! Πήραν την Μόρια με 7.000 άτομα και πλησιάζουν ήδη τις 20.000!

Πρόκειται για μία εξέλιξη εφιαλτική αφού αυτή την εβδομάδα καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός, που διαμένουν στη συγκεκριμένη δομή με χωρητικότητα μόλις 3.000 ατόμων. Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, αφού αυτή τη στιγμή όσο απίστευτο και αν ακούγεται φιλοξενούνται στον καταυλισμό συνολικά 18.290 άτομα!

Και αυτό όταν η συγκεκριμένη δομή έχει χωρητικότητα μόλις 3.000 ατόμων. Σύμφωνα μάλιστα με την τρέχουσα σύμβαση σίτισης υπάρχει πρόβλεψη της δυνατότητας επέκτασης των τροφοδοτούμενων ατόμων έως 19.200 (!) για το διάστημα μεταξύ 24 έως και 20 Νοεμβρίου.

Και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα και θα επιβεβαιωθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, που είχε πει ότι το μεταναστευτικό θα γίνουν οι Πρέσπες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Exit mobile version