Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντίσταση στον εθνομηδενισμό

Η ΝΔ ήταν και παραμένει ένα κόμμα αντεθνικό και αντιλαϊκό, με βαθύτατα ελιτιστικά χαρακτηριστικά κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου. Αυτού του είδους ο ελιτισμός της περιφρονεί την Λαϊκή Ψυχή, την θεωρεί υποδεέστερη και ανίκανη να αντιληφθεί την… χρησιμότητα της ολιγαρχικής νοοτροπίας και των τεχνοκρατικών κοινοτυπιών. Ως κόμμα και κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μια σύνθεση αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών και του Χάρβαρντ, που έχουν ανατραφεί με τα εθνομηδενιστικά αφηγήματα της μεταπολίτευσης και της «γενιάς του Πολυτεχνείου», τόσο στη μαρξιστική αριστερά όσο και στην φιλελεύθερη δεξιά. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΝΔ στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων είναι όχι απλώς ανίκανη να προσφέρει κάτι θετικό, αλλά εντελώς συνειδητά συνεχίζει το έργο της εθνικής αποδόμησης από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τα έργα και τις ημέρες των πρώτων πέντε περίπου μηνών διακυβέρνησης της Χώρας από την ΝΔ, μπορούμε να δούμε τα μηνύματα που περνούν στις «ιδεολογικές» και «πολιτιστικές» στήλες των ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, όπως η «Καθημερινή», το «Βήμα», τα «Νέα», με τον εθνομηδενισμό και τον κοσμοπολιτισμό να κάνουν «πάρτι», σαν δίδυμα αδελφάκια που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους.

Η ΝΔ θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το καταστροφικό προηγούμενο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το δημογραφικό και το λαθρομεταναστευτικό αντιπροσωπεύουν την απειλή της «λιβανοποίησης» της Ελληνικής Κοινωνίας. Μια «λιβανοποίηση» που προετοιμάζεται μέσω της επιδοτούμενης από την διεθνή κοινότητα και τους οργανισμούς της – και κρατικά καθοδηγούμενης από την Τουρκία – εγκατάστασης και μονιμοποίησης ετερογενών πληθυσμών στην Ελλάδα, που σε αργή αλλά σταθερή βάση θα αντικαταστήσουν τον Ομοιογενή Λαό της. Όλα αυτά, βεβαίως, πάντοτε υπό το πρόσχημα του ανθρωπισμού, τον οποίο επικαλούνται οι «αντιρατσιστές», οι «αλληλέγγυοι», οι «δικαιωματιστές», όχι για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά για να δικαιολογήσουν την μόνιμη μεταβολή της Χώρας σε χώρο και την μετατροπή της σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών.

Στα πλαίσια αυτά, η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να αποκομίσει άμεσα μικροκομματικά οφέλη μέσω της προβολής της υλοποίησης σχετικού μέρους της πολιτικής της. Με την βοήθεια των, άμεσα και έμμεσα, προσκείμενων σε αυτήν ΜΜΕ προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Δίνοντας βαρύτητα στα ζητήματα της «προστασίας από τους μπαχαλάκηδες» και των επιδομάτων-φιλοδωρημάτων, επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή από το μείζον για την Πατρίδα και τον Λαό ζήτημα που πρέπει να μας απασχολεί, δηλαδή το φαινόμενο της απίστευτης έξαρσης της λαθρομετανάστευσης και της μεταφοράς όλων όσων περνούν παράνομα τα σύνορα στην ενδοχώρα. Αυτή η τακτική είναι κάτι που εξυπηρετεί ιδιαίτερα την «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ και τα στενά συντηρητικά κομματικά συμφέροντά της, αφού στο ζήτημα αυτό συναντά τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα λαϊκές αντιρρήσεις και αντιδράσεις. Δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν οι προεκλογικές δηλώσεις-δεσμεύσεις των διαφόρων κομματαρχών της ΝΔ, ότι θα «ξεμπερδέψει» με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντιθέτως, όλους αυτούς τους σχεδόν πέντε μήνες διακυβέρνησής της, ακολουθεί και εκείνη την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αυτήν του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», περνώντας μάλιστα στην δεύτερη φάση του σχεδιασμού για την Χώρα μας, που είναι να δημιουργηθούν «κέντρα υποδοχής» και «δομές φιλοξενίας» σε όλη την γεωγραφική επικράτεια της Ελλάδας.

Η αλλαγή της ατζέντας σε δευτερευούσης φύσης θέματα βοηθά τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του και στο εξίσου σημαντικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ακόμη ένα κεντρικό θέμα «καυτής πατάτας», που η ΝΔ φρόντισε να κάνει θεαματική «κωλοτούμπα», αν και προεκλογικά κατήγγειλε την προδοτική αυτή συμφωνία (για ξεκάθαρα ψηφοθηρικούς λόγους, όπως αποδεικνύεται σήμερα με τον πλέον θλιβερό τρόπο), αφού το πατριδοκάπηλο αυτό κόμμα (δημιούργημα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή) έχει μετατραπεί σε αμετακίνητο θεματοφύλακα και προστάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, παρά τα όσα έχουν αλλάξει μετά το Γαλλικό βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ. Κάπως έτσι, όσοι ψήφισαν ΝΔ «για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε την Μακεδονία μας» αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τώρα πόσο πρόστυχα κυνικοί είναι με δηλώσεις τους επί του συγκεκριμένου θέματος οι διάφοροι πολιτικάντηδες πολιτικοί της ΝΔ, όπως ο Δένδιας και ο Γεωργιάδης.

Από την άλλη μεριά, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο εθνομηδενισμός αποτελεί κρατική επιλογή και ταυτίζεται πια όχι με ένα κόμμα, αλλά με το σύνολο των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου». Διαπερνά οριζόντια τους πολιτικούς φορείς και ενοποιεί στην βάση κοινών ιδεολογικών τύπων, σε ό,τι αφορά τον ανθελληνισμό, χώρους αντιφατικούς και συγκρουόμενους σε άλλα ζητήματα: από την άκρα αριστερά και τον «αντεξουσιαστικό» χώρο μέχρι την φιλελεύθερη δεξιά, τους σοσιαλδημοκράτες και το κεφάλαιο, το οποίο – ως γνωστόν – «δεν έχει πατρίδα». Σκοπός τους η προπαγάνδιση και η κατασκευή ενός νέου «θαυμαστού» κόσμου που θα κινείται στον αστερισμό του αεθνικού δικαιωματισμού. Αναμφίβολο Καθήκον και Υποχρέωση κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη είναι η Ενεργητική και Ευεργετική Αντίσταση στα εθνοκτόνα αυτά σχέδια.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version