Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φανερός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη η υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας

Φανερός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη η υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας

Ολοκληρώνει ο Μητσοτάκης την οικονομική καταστροφή αυτών που είχαν επενδύσει σε ακίνητη περιουσία!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στις δανειοδοτήσεις κατοικιών, αφού οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν με τα μνημόνια αλλά οι όροι του δανεισμού παρέμειναν με τα ίδια αρκετά υψηλότερα οικονομικά δεδομένα οδηγώντας μαθηματικά στην σημερινή κατάσταση των απανωτών πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Νέο κύμα πλειστηριασμών ακινήτων, ειδικότερα αυτών που έχουν χαρακτηριστεί ως πρώτη κατοικία, αναμένεται για τον Δεκέμβριο του 2019 από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προεκλογικά ισχυριζόταν ότι ήθελε να ψηφιστεί για να διώξει την ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα για τον τελευταίο μήνα αυτού του χρόνου έχει δρομολογηθεί η διεξαγωγή τουλάχιστον 2500 πλειστηριασμών ενώ για το 2020 ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τις δώδεκα χιλιάδες.

Επίσημοι τίτλοι τέλους λοιπόν στο αριστεροδεξιό κόλπο της “προστασίας της πρώτης κατοικίας”. Αναλυτικά στο διάδοχο σύστημα για την διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, μετά από 21 ολόκληρες εβδομάδες λειτουργίας της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, έχουν διεκπεραιωθεί μόλις 26 προτάσεις δανειοληπτών για ρύθμιση. Επιπροσθέτως το όριο της λειτουργίας αυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων παύει τον ερχόμενο Μάιο.

Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν απλώς μια καθυστέρηση στην υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων προς αποφυγή της απότομης αύξησης της αγανάκτησης της κοινωνίας προς το καθεστώς στις αρχές των καταστροφικών μνημονίων.

Μοναδική πολιτική δύναμη ανάσχεσης της φτωχοποίησης των Ελλήνων από το καθεστώς των πολιτικάντηδων παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version