Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής της ΝΔ εκλιπαρεί τους αναρχοκομμουνιστές να μην διαλύουν τα γραφεία τους, επειδή έβαλε τέλος στην… ασυδοσία της Χρυσής Αυγής!

Βουλευτής της ΝΔ εκλιπαρεί τους αναρχοκομμουνιστές να μην διαλύουν τα γραφεία τους, επειδή έβαλε τέλος στην... ασυδοσία της Χρυσής Αυγής!

Την είσοδο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Νουδούλας έχτισαν «γκρουπούσκουλα» της άκρας αριστεράς – αυτά που θα… εξαφάνιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, έγραψαν και διάφορα συνθήματα στους τοίχους.

Εν συνεχεία, δημοτικός σύμβουλος της Νουδούλας έφερε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο, για να υπάρξει… καταδικαστικό ψήφισμα – λες και μ’ αυτό θα… τρομάξουν τα «γκρουπούσκουλα».

Το ενδιαφέρον βεβαίως δεν είναι σ’ αυτή τη βλακώδη «πρωτοβουλία», αλλά στα λεγόμενα του βουλευτή της Νουδούλας στην περιοχή (Β΄ Πειραιά), Δ. Μαρκόπουλου, που σύμφωνα με κάποιο φερέφωνο «κλήθηκε για να στηρίξει πολιτικά τη δράση» στο δημοτικό συμβούλιο.

Αντί, λοιπόν, ο ψοφοδεξιός βουλευτής να επιτεθεί στα «γκρουπούσκουλα», τους ζήτησε ταπεινά να δείξουν έλεος και να μην ξεφτιλίζουν την Νουδούλα, γιατί «ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έβαλε τέλος στην ασυδοσία της Χρυσής Αυγής»

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version