Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος Χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο παρευρέθησαν στην καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για να τιμήσουν τους Ήρωες μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που αντιστάθηκαν στις κομμουνιστικές συμμορίες και κράτησαν ελεύθερη την Αθήνα.

Η παρουσία των Συναγωνιστών ήταν δυναμική, ενώ το “Πατρίδα – Τιμή – Χρυσή Αυγή” ήχησε στον ιερό χώρο του Συντάγματος Μακρυγιάννη.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης χειροκροτήθηκε κατά την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, ενώ πλήθος παρευρισκομένων προσέτρεξε να χαιρετίσει και να δηλώσει την στήριξή του προς τον Αρχηγό του Κινήματος, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Η παρουσία των δήθεν πατριωτικών κομμάτων που τιμούν την Ιστορία μας για ακόμη μια χρονιά ανύπαρκτη! Αυτοί είναι καλοί μόνο για να τιμούν τους… αγώνες της αριστεράς.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό twitter την ακόλουθη δήλωση:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Τιμή και δόξα στους υπερασπιστές του Συντάγματος Μακρυγιάννη

Σήμερα 1η Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή ήταν εδώ στον ιερό χώρο του Συντάγματος Μακρυγιάννη να τιμήσει τους γενναίους που αντιστάθηκαν στον κομμουνισμό και έμεινε η Ελλάδα ελεύθερη. Τιμή και Δόξα στους αιώνιους νεκρούς“.

 

Exit mobile version