Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμαρώστε τον: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί κατά του «ακροδεξιού λαϊκισμού στο μεταναστευτικό»!

Καμαρώστε τον: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί κατά του «ακροδεξιού λαϊκισμού στο μεταναστευτικό»!

Πάει, χάλασε ο κόσμος! Ως και ο μέχρι πρότινος εμφανιζόμενος ως… «ακροδεξιός» Μπουμπούκος απηύθυνε «προειδοποίηση κατά του ακροδεξιού λαϊκισμού στο μεταναστευτικό» κατά την ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νουδούλας, στηρίζοντας μετά… παρρησίας την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και του εποικισμού της χώρας από τον Κούλη Μητσοτάκη!

Βρε σεις, μήπως δεν κατάλαβε καλά το νόημα του λόγου του το News 24/7, που του έδωσε αυτόν τον τίτλο; Μήπως έγινε… παρανόηση ή ακόμα χειρότερα… σαμποτάρισμα; Μήπως τα κομμούνια πάνε να εμφανίσουν τον… «υπερεθνικόφρονά» μας ως «αλληλέγγυο», για να τον… εκθέσουν στο κοινό του;

Μπα, τίποτα απ’ αυτά δεν συμβαίνει, καθώς ο ίδιος ο Μπουμπούκος ανέβασε –με χάρη και καμάρι!- στον λογαριασμό του στο Twitter το δημοσίευμα μ’ αυτόν τον τίτλο.

Ιδού τι είπε ο… ανανήψας, απαντώντας στην κριτική που δέχεται για την λαθρομεταναστευτική της πολιτική η κυβέρνηση της Νουδούλας:

Ο λαϊκισμός θα ξανάρθει. Τώρα οι λαϊκιστές θα συνασπιστούν σε άλλα θέματα, στο μεταναστευτικό λόγου χάρη, όπου έχουν εύκολες λύσεις και διάφοροι γράφουν στο διαδίκτυο λες και ο υπόλοιποι δεν ανησυχούμε για την πατρίδα μας”.

Εννοώντας βεβαίως, πως η λαϊκή απαίτηση για σφράγισμα των συνόρων, απελάσεις των λαθρομεταναστών, πραγματικά κλειστά κέντρα κράτησης…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version