Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όποιος νύχτα περπατεί…

Όποιος νύχτα περπατεί...

Ασταμάτητες οι καταγγελίες κυρίως από την Βόρειο Ελλάδα, αλλά και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα, ότι το βράδυ, σαν τους κλέφτες δηλαδή μέσα στη νύχτα, δεκάδες λεωφορεία μεταφέρουν λαθρομετανάστες σε διάφορες τοποθεσίες πόλεις και χωριά.

Τα συμπεράσματα είναι προφανή. Η κυβέρνηση υποκύπτοντας σε ανθελληνικά σχέδια, πλημμυρίζει την Ελλάδα, με παράνομα εισερχομένους στην Ελλάδα, ισλαμιστές.

Αδιαφορώντας για την άρνηση των πολιτών να αποδεχθούν αυτό το σχέδιο, αδιαφορώντας για τις σημαντικές επιπτώσεις στον κοινωνικό ιστό, την Θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας αλλά αδιαφορώντας ακόμη και για την ίδια την ασφάλειά μας.

Το σχέδιο είναι τρομακτικό. Σκοπός του να αντικατασταθούν οι Έλληνες. Και η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι δεν πείθει κανέναν με τις ανοησίες περί «προαναχωρητικών κέντρων» αφού μόνο λοβοτομημένοι θα μπορούσαν να τα πιστέψουν. Τέτοια κέντρα θα απαιτούσαν προφανώς και την ύπαρξη «αναχωρητικών κέντρων» και εδώ γελάμε με δύναμη και πόνο…

Ομοίως τα περί ποσόστωσης του 1% πληθυσμού των παράνομων μεταναστών, απευθύνονται επίσης σε ηλιθίους. Αφού για να μιλάμε για διατήρηση μιας τέτοιας αναλογίας, θα έπρεπε (τουλάχιστον) οι αριθμοί να μείνουν σταθεροί, δηλαδή να σταματήσουν οι ροές! Αντίθετα όμως οι ροές αυξάνονται. Άρα είναι πασιφανές ότι το αρχικό 1% θα αυξηθεί άμεσα και δραματικά.

Η μετακίνηση νύχτα στα κρυφά, είναι σιωπηρή αλλά ταυτόχρονα βροντώδης παραδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης ότι, πράττει ενάντια στην θέληση του λαού, κόντρα στην εντολή της ως κυβέρνηση. Η νομιμότητα πλέον έχει καταλυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Πολλές οι δοκιμασίες για την νομική επιστήμη. Φυσικά το 99% όλων αυτών δεν είναι πρόσφυγες. Τα έχουμε πει πάλι αυτά, για την ιδιότητα του πρόσφυγα, η οποία καλύπτεται νομικά. Φυσικά οι άνθρωποι αυτοί είναι λαθρομετανάστες. Το κράτος όμως εναντίον του οποίου παρανόμησαν, κατήργησε την Υπηρεσία Δίωξης Λαθρομεταναστών και τους ονομάζει «παράτυπους μετανάστες». Κατόπιν τους δίνει άσυλο! Από πότε οι μετανάστες παίρνουν άσυλο; Πάντα έπαιρναν άδεια παραμονής ή εργασίας.

Και από πότε οι μετανάστες σε μια χώρα, χρηματοδοτούνταν από ξένες οργανώσεις (ΜΚΟ); Οι μετανάστες πάντοτε συμπλήρωναν κενά στην αγορά εργασίας. Ποια όμως αγορά εργασίας στην Ελλάδα, δικαιολογεί την εισροή εκατομμυρίων ανθρώπων, όταν η ανεργία μαστίζει έτσι κι αλλιώς την χώρα;

Να μην μιλήσω καθόλου για το πολιτιστικό, κοινωνικό και θρησκευτικό χάσμα που καλούνται οι Έλληνες ενάντια στην θέλησή τους, να υποστούν και να υποφέρουν. Εδώ πια δεν δοκιμάζεται μόνο η λογική μας, δεν καταστρατηγείται κάθε έννοια νόμου και δημοκρατίας, αυτά τα ξεχάσαμε από καιρό…

Εδώ δοκιμάζεται η αντοχή του Ελληνικού Έθνους στην επιβίωση.

Μυρμιδόνας

Exit mobile version