Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια οφειλόμενη απάντηση στον θρασύτατο… λαθρομεταναστοφάγο Σαμαρά

Μια οφειλόμενη απάντηση στον θρασύτατο... λαθρομεταναστοφάγο Σαμαρά

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντωνάκης Σαμαράς στο 13ο Συνέδριο της Νουδούλας, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση Μηστοτάκη στα τρία πιο αδύνατα σημεία της: το λαθρομεταναστευτικό, το Μακεδονικό και τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις – πιέζοντάς τον να τον κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας!

Εις ότι αφορά το πρώτο ζήτημα, εμφανίστηκε ως… επιτυχημένος στη διαχείρισή του επί των ημερών της δικής του κυβέρνησης. Ιδού τι είπε ο θρασύτατος αυτός πολιτικάντης:

«Κι ακόμα, την τριετία 2012-14, όταν ήμασταν στη κυβέρνηση, είχαμε κι εμείς αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό. Αλλά τότε, ελέγχαμε πλήρως τα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια. Έμπαιναν ελάχιστοι. Σας θυμίζω ότι μετά το 2013 οι ροές δεν πέρναγαν κυρίως από τα μικρασιατικά παράλια στα ελληνικά νησιά που ήταν «δύο βήματα».
Πήγαιναν στην Ευρώπη, από τη Λιβύη –σε Μάλτα – Ιταλία. Γιατί;

Γιατί από μας, τότε, δεν μπορούσαν να περάσουν! Τότε, φυλάγαμε τα σύνορα. Πρέπει εδώ να αντιληφθούμε το πιο σημαντικό: Η Τουρκία απέκτησε επί ΣΥΡΙΖΑ ένα όπλο πίεσης και εκβιασμού της Ελλάδας – που πριν δεν είχε: Όσο εμείς ελέγχαμε τι περνάει από τα σύνορά μας, τη στρόφιγγα την κρατούσαμε εμείς κλειστή».

Τα χρόνια περνάνε, ο κόσμος ξεχνάει, αλλά για κακή τύχη του ψευταρά Αντωνάκη Σαμαρά, τα στατιστικά στοιχεία μένουν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το 2012 που «φυλάγαμε τα σύνορα», «κρατάγαμε τη στρόφιγγα κλειστή», «δεν μπορούσαν να περάσουν», «έμπαιναν ελάχιστοι» κ.τ.λ., εισέβαλλαν στη χώρα 76.878 λαθρομετανάστες! 

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version