Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος επικεφαλής της “Πατριωτικής Αυγής” στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης

Νέος επικεφαλής της “Πατριωτικής Αυγής” στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης

Στην 16η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ορκίστηκε νέος περιφερειακός σύμβουλος αναλαμβάνοντας και τα ηνία της παράταξης του “Πατριωτικής Αυγής” ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης.

Ο νέος επικεφαλής τοποθετήθηκε στο σώμα του περιφερειακού συμβουλίου για τις πλημμύρες και τις καταστροφές που έγιναν στην Θάσο.

«Οι καταστροφές ήταν μεγάλες και ήμασταν τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα. Εάν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας δεν είναι ικανά στελεχωμένες να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστροφές τότε ως λύση υπάρχει κι ο Στράτος που μπορεί με τα μηχανήματα και την τεχνογνωσία που έχει να εκτελεί έργα δίχως γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. Νομίζω θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα», ανέφερε.

Στην συνέχεια, εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους πολίτες της Περιφέρειάς μας, οι οποίοι δέχτηκαν εγκληματικές επιθέσεις από λαθρομετανάστες και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για άμεση πρόληψη της επικίνδυνης κατάστασης που τείνει κάθε μέρα να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.

Exit mobile version