Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι γίνεται με τα χρέη του τελειωμένου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ;

Τι γίνεται με τα χρέη του τελειωμένου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ;

Μπορεί το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του ΠΑΣΟΚ (το κόμμα το οποίο μεταπολιτευτικά έκλινε τη λέξη κλέφτης σε όλες τις πτώσεις) να μπήκε στο έκτακτο συνέδριο του προπερασμένου Σαββατοκύριακου, το ερώτημα, όμως, το οποίο καίει κάθε Έλληνα, παραμένει αναπάντητο: Τι γίνεται με τα χρέη του ΠΑΣΟΚ;

Στο συνέδριο-φιάσκο δεν συζητήθηκε καν το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, που σαφώς αποτελεί πρόκληση για τον Ελληνικό λαό. Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί καυστική δήλωση του τελευταίου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη, ο οποίος καταγγέλλοντας τον (με συνοπτικές διαδικασίες) ενταφιασμό του κινήματος, έκανε λόγο για «Συνέδριο-ΦΠΑ», προκειμένου το ΚΙΝΑΛ να διευκολυνθεί στην ανάληψη των κρατικών επιχορηγήσεων!

Οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης και «σβησίματος» των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που χρωστούν οι πολιτικοί απατεώνες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Δημόσιο αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους. Όσοι, άμεσα ή έμμεσα, συνοδοιπορήσουν στην προσπάθεια αυτή των απολειφαδιών του κόμματος που κατέστρεψε την Χώρα  θα είναι εξίσου συνυπεύθυνοι και ως εκ τούτου συνένοχοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version