Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση ΝΔ: Να σταματήσει η Τουρκία τις προκλήσεις και… θα τα βρούμε στην μοιρασιά του Αιγαίου!

Κυβέρνηση ΝΔ: Να σταματήσει η Τουρκία τις προκλήσεις και… θα τα βρούμε στην μοιρασιά του Αιγαίου!

Δεν είναι μόνο, ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη, Θάνος Ντόκος, που δήλωσε τις προάλλες (χωρίς καμία διάψευση από κανέναν) πως οι «πατριώτες» της ΝΔ προτίθενται να προχωρήσουν σε συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου… Σήμερα το ίδιο επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

«Είμαστε σε μια φάση που η Τουρκία κάνει προκλητικές ενέργειες, επομένως πρέπει να υπάρξουν σαφή δείγματα γραφής ότι η Τουρκία σταματάει τις προκλήσεις για να συζητήσουμε όλα τα άλλα θέματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος σε ενδεχόμενο αίτημα της Τουρκίας για συνεκμετάλλευση, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Mε απλά λόγια, ΔΕΝ αποκλείει συνεκμετάλλευση με Τουρκία η κυβέρνηση, φτάνει για εκείνη να σταματήσει η Τουρκία τις προκλήσεις!

Είπε και άλλα αποκαλυπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως για παράδειγμα πως απαιτείται η στήριξη όλων των κομμάτων για να ολοκληρωθεί αυτή η εθνική προδοσία: «Κάθε φορά η κυβέρνηση θα εξετάζει το επίπεδο ενημέρωσης που απαιτείται για το θέμα, καθώς το θέμα είναι εθνικό και απαιτείται η στήριξη όλων των κομμάτων». Όσον αφορά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι «στην προηγούμενη συνάντηση στη Νέα Υόρκη μας απασχόλησαν το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και οι ευρύτερες προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Προφανώς αυτά θα ξανασυζητηθούν».

Όπως καταλαβαίνετε, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει λάβει την οριστική της απόφαση για το μέλλον του ενεργειακού μας πλούτου αλλά και της εθνικής μας κυριαρχίας. Είναι στο χέρι των Ελλήνων Εθνικιστών να οδηγήσουμε τον Λαό μας σε δυναμική Αντίσταση στα αντεθνικά σχέδια του Μητσοτάκη, ο οποίος προετοιμάζεται για τις δικές του «Πρέσπες»…

Exit mobile version