Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσκεψη της «Ελληνικής Αυγής για την Δυτ. Μακεδονία» στην 2η Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών στην Κοζάνη

Επίσκεψη της «Ελληνικής Αυγής για την Δυτ. Μακεδονία» στην 2η Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών στην Κοζάνη

Ο επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και περιφερειακός σύμβουλος Π.Δ.Μ. Χρήστος Σαββουλίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο συναγωνιστών, επισκέφθηκε την 2η Έκθεση και Συνέδριο Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών και Μανιταριών, η οποία διεξήχθη από 29/11 έως και 1/12 στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Ο συγκεκριμένος θεσμός μπορεί να αποτελέσει επίκεντρο των εξελίξεων, επιστημονικών και οικονομικών, γύρω από τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στην Ελλάδα, καθώς και σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για την παγκόσμια αγορά.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Σαββουλίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκθέτες, ακούγοντας τα προβλήματά τους και προτείνοντας λύσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη τον προϊόντων τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην διεθνή αγορά. Δεδομένου μάλιστα του ότι η Δυτική Μακεδονία αποτελεί έναν από τους πλέον πρόσφορους τόπους στην ελληνική επικράτεια όσον αφορά στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων φυτών , ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Π.Δ.Μ.» δεσμεύθηκε ότι θα προβάλει με κάθε τρόπο τα αιτήματα του κλάδου στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η ως άνω δραστηριότητα, η οποία αναδεικνύει τους θησαυρούς της Ελληνικής Γης και ταυτόχρονα ενδυναμώνει τόσο την πρωτογενή παραγωγή όσο και την μεταποιητική δραστηριότητα, θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρη την δυτική Μακεδονία. Δυστυχώς όμως η πολιτεία κωφεύει , ασχολούμενη όχι με τους τρόπους άνθισης της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας ,αλλά με το πώς θα «βολέψει» περισσότερους λαθρομετανάστες στους νομούς της δυτικής Μακεδονίας.

Η «Ελληνική Αυγή για την δυτική Μακεδονία», ως ο αυτοδιοικητικός βραχίονας της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τιμώντας στο έπακρον την εντολή που έλαβε από τους συμπολίτες μας, πρόκειται να πρωτοστατήσει εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου στον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ

Exit mobile version