Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τουρκία παρανομεί και ο εθνικά επικίνδυνος Δένδιας μιλάει γενικά και αόριστα

Η Τουρκία παρανομεί και ο εθνικά επικίνδυνος Δένδιας μιλάει γενικά και αόριστα

Η ανακήρυξη της τουρκικής ΑΟΖ και η συμφωνία της με την Λιβύη καταργεί άμεσα την εθνική μας κυριαρχία! Και την ίδια ώρα που συνεχίζουν να διαφημίζουν το εξωφρενικό “μνημόνιο” που υπέγραψαν με την Λιβύη οι Τούρκοι αξιωματούχοι, το κράτος των Αθηνών στην πραγματικότητα δεν προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, ο πρέσβης Çağatay Erciyes, Γενικός Διευθυντής Ναυτιλίας και Αεροπορίας του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, δημοσίευσε χάρτη με σημεία της “οριοθέτησης”.

Και ενώ η Τουρκία κάνει τα όσα κάνει,  την… επιτάχυνση (!) των συζητήσεων μεταξύ τεχνικών κλιμακίων για τον χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου ανακοίνωσε γενικά και αόριστα από το Κάιρο ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας.

Τίποτα το συγκεκριμένο, δηλαδή, τίποτα το ουσιαστικό, τίποτα που να μπορέσει να είναι η απάντηση της Ελλάδας στην τουρκική πρόκληση με την ανακήρυξη ΑΟΖ από Τουρκία μέχρι Λιβύη μέσω όχι μόνο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων στην περιοχή της Καρπάθου!

Exit mobile version