Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οδηγίες προς λαθρομετανάστες από το Facebook, που έχει όμως απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή!

Οδηγίες προς λαθρομετανάστες από το Facebook, που έχει όμως απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή!

Για την Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να γράψει κανείς στο Facebook. Η οποιαδήποτε παραπομπή στην σελίδα της Χρυσής Αυγής ή φωτογραφία από εκδήλωση ή πρόσωπα της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής αμέσως ενεργοποιεί την λογοκρισία και πέφτει η σελίδα.

Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα να προωθούνται από το Facebook ενέργειες παράνομες όπως είναι η λαθραία είσοδος στην Πατρίδα μας. Έτσι, βίντεο που έχει αναρτήσει λαθρομετανάστης στο Facebook εξηγεί πως πρώτα εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία, στη συνέχεια μπαίνει «φιλοξενείται» σε «δομές φιλοξενίας» στην Θεσσαλονίκη, και μετά δείχνει και στους άλλους από την χώρα του πώς να εισέλθουν και αυτοί παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Είναι ξεκάθαρο πως η μαζική εισβολή αλλοδαπών στην χώρα γίνεται οργανωμένα και με σχέδιο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο αναγκαστικός εποικισμός και η «αντικατάσταση» του ελληνικού γηγενούς πληθυσμού αλλά και ότι πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επιχειρησιακή λειτουργία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αφού επί της ουσίας τα ελληνικά στρατόπεδα έχουν «περικυκλωθεί» από χιλιάδες αλλοδαπούς αγνώστων στοιχείων.

Exit mobile version