Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κεντροαριστερός” ο Βλαστάρης της… ΚΝΕ(!), που γράφει τους λόγους του Μητσοτάκη

“Κεντροαριστερός” ο Βλαστάρης της… ΚΝΕ(!), που γράφει τους λόγους του Μητσοτάκη

Το διαβάσαμε σε γνωστό ιστότοπο, που στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και αναφέρεται στο σύστημα εξουσίας γύρω από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Και αναφέρεται στις ισορροπίες δυνάμεων στο Μέγαρο Μαξίμου:

“Το σημερινό σύστημα εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου έχει μια βασική ιδιαιτερότητα, σε σύγκριση με αντίστοιχα συστήματα στο παρελθόν και σε άλλες κυβερνήσεις. Η πλειοψηφία των μελών της στενής πρωθυπουργικής ομάδας δεν ανήκει ιδεολογικά στη ΝΔ αλλά προέρχονται από την Αριστερά και την κεντροαριστερά … Η αναφορά για τον Γιάννη Βλαστάρη και τον Δημήτρη Τσιόδρα που ήταν συνεργάτες στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, καθώς ο πρώτος ήταν ο διευθυντής και ο δεύτερος ο βασικός πολιτικός συντάκτης που κάλυπτε ΝΔ. Ο Γ. Βλαστάρης, πρόσωπο με κεντροαριστερές απόψεις, είναι ο βασικός λογογράφος του Κυρ. Μητσοτάκη και ασκεί σημαντική επιρροή σε διάφορα θέματα. Εσχάτως έχει κερδίσει ζωτικό πολιτικό χώρο στο Μέγαρο Μαξίμου με τη βοήθεια και του Δ. Τσιόδρα που είναι ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού…”

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Γ. Βλαστάρης της “Ελευθεροτυπίας”, αποτελεί γνήσιο τέκνο του ΚΚΕ και είχε κάνει καριέρα στην ΚΝΕ… και για τον ιστότοπο της Ν.Δ., είναι απλά “κεντροαριστερός”! Όσο για το ότι γράφει τους λόγους του Μητστοτάκη, ας το γνωρίζουν οι “δεξιοί” που τον χειροκροτούν όποτε τους απαγγέλλει!

Exit mobile version