Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κ. Πατέρας: Άτιμος ο Μητσοτάκης – Πόσους ακόμη έχει γελάσει η ΝΔ;

Κ. Πατέρας: Άτιμος ο Μητσοτάκης - Πόσους ακόμη έχει γελάσει η ΝΔ;

Σε σφοδρή καταγγελία του Μητσοτάκη προχώρησε με νέες δηλώσεις του ο Κ. Πατέρας με τον κομματικό στρατό στην Θεσσαλία, που τον διόρισε και τον ξεδιόρισε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν είμαι καθόλου καλά μετά την ατιμία του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ. Είμαι 76 ετών, δεν είμαι 80 και η προκήρυξη δεν είχε όριο ηλικίας. Είχα σημαντικές σπουδές, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, έχω υπάρξει δημοτικός σύμβουλος, νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος βουλευτής, αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ. Είναι πολύ πλούσιο το βιογραφικό μου. Είμαι φιλόλογος, αλλά έχω σπουδάσει και ψυχολογία και διοίκηση. Επιπλέον έχω ασχοληθεί πολύ με θέματα υγείας δεδομένου ότι όλη μου η οικογένεια εργάζεται στον κλάδο της υγείας. Ο μοναδικός που παρακολουθούσε τα πράγματα στην υγεία στα Τρίκαλα και έβαζε τα στήθη του μπροστά επί τέσσερα χρόνια που τα έσκιαζε η φοβέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν εγώ».

Είναι όμως μόνο ο Πατέρας από τα Τρίκαλα, που γέλασε η Νέα Δημοκρατία; Γιατί εμείς ξέρουμε πάρα πολλούς στους οποίους έχουν υποσχεθεί διορισμούς, που ακόμη περιμένουνε… Έτσι πήρες τις εκλογές ο “εκσυγχρονιστής” Μητσοτάκης.

Exit mobile version