Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανονικά η συνάντηση Μητσοτάκη – “Σουλτάνου” Ερντογάν! Μία ακόμη διάψευση για τα ακροδεξιά παπαγαλάκια

Κανονικά η συνάντηση Μητσοτάκη - “Σουλτάνου” Ερντογάν! Μία ακόμη διάψευση για τα ακροδεξιά παπαγαλάκια

Κάποιες ιστοσελίδες που παριστάνουν τις πατριωτικές, καλλιεργούν εδώ και πολλές ημέρες ένα “πολεμικό” κλίμα και γράφουν ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα αντιμετωπίσει σκληρά τις τουρκικές προκλήσεις και άλλα φαιδρά… Και αναφέρονται στην κυβέρνηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που γεννήθηκε στην πολιτική ζωή της χώρας με το “η Κύπρος είναι μακριά”, την κυβέρνηση ενός κόμματος που υποστηρίζει θερμά την ελληνοτουρκική “φιλία”, μία πολιτική που δεν οδήγησε πουθενά την χώρα.

Ακούστηκε λοιπόν, από πληρωμένους κονδυλοφόρους, δήθεν πατριωτικούς ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να σταματήσει τις συζητήσεις για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Σε χρόνο μηδέν από το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύσθηκε ότι υπήρξε έστω και η παραμικρή σκέψη για διακοπή των ΜΟΕ (Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) και αυτό λίγο πριν την συνάντησή του Ερντογάν με τον Μητσοτάκη.

Κανονικά, λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν οι τεχνικές συζητήσεις σε στρατιωτικό επίπεδο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, τονίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, διευκρινίζοντας ότι ο σχεδιασμός των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με τη γειτονική χώρα θα συνεχιστεί!

Που σημαίνει ότι θα συνεχιστεί η πολιτική του ραγιαδισμού και του “σφάξε με αγά μου να αγιάσω”…

Exit mobile version